Sterren op TV
Martine Els Memories

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Els en Martine in Memories

Els en Martine doen mee aan Memories. In dit programma van NPO 1 zien we hoe Katja Schuurman afreist naar Italië waar ze samen met Els en Martine op jacht gaat naar de mannen op wie zij verliefd werden. Els en Martine komen er op die manier achter hoe het nu is met de mannen op wie ze ooit zo verliefd waren.

Els in Memories

Els weet nog goed hoe ze als 27-jarige meisje in haar eentje naar Kenia vertrok voor een vakantie. Haar vorige relatie was net gestrand en ze besloot er even tussenuit te gaan. Wat ze toen niet kon weten, is dat ze op het strand van Kenia een leuke Siciliaan tegen zou komen. Ze verloor haar hart aan Francesco, die op dat moment ook op vakantie was in Kenia. Het blijkt liefde op het eerste gezicht te zijn.

De twee hebben een gezellige tijd en ook na de vakantie blijven ze elkaar schrijven en bellen. Francesco komt zelfs een keer naar Nederland en zij gaat naar Italië. Zijn familie ontmoet ze echter nooit, mede ook omdat Els het idee heeft dat zijn moeder de relatie niet ziet zitten. Uiteindelijk besluit het koppel dat er voor hun geen toekomst samen is. Nu, 27 jaar later, wil Els Francesco echter graag nog een keer ontmoeten.

Martine in Memories

Martine is ook te zien in Memories. Toen ze twintig jaar was liep ze de Italiaanse Enzo tegen het lijf in Amsterdam. Omdat Martine op dat moment een relatie heeft, gaat ze niet in op de charmes van Enzo. Ze delen echter wel contactgegevens uit en Martine kan het niet laten contact met de Italiaan te zoeken op het moment dat haar vorige relatie uit is. Enzo nodigt haar uit om naar Mondragone te komen en daar begint hun liefde.

Liefst twee jaar is het stel stapelverliefd op elkaar, tot het moment dat Martine probeert om de definitieve overstap te maken naar Italië. Ze komt er echter al gauw achter dat het land geen toekomst aan haar biedt. Tegelijkertijd vindt ze Enzo ook niet passen in het plaatje van Amsterdam. De relatie van de twee gaat dan ook over. Nu, zoveel jaar later, is Martine gelukkig met een nieuwe man. Maar in Memories ontmoet ze Enzo heel graag nog een keer.