Sterren op TV

Elroy Lemmens kandidaat in Expeditie Robinson NL vs. BE

Elroy Lemmens behoort tot de zestien deelnemers aan Expeditie Robinson NL vs. BE. Namens kamp Nederland gaat hij zijn uiterste best doen om het survivalprogramma tot een goed eind te brengen. Elroy heeft een vriendin Iris en een zoontje Kai.

Elroy Lemmens in Expeditie Robinson NL vs. BE

Elroy Lemmens is geboren en getogen in Hapert. een dorp in de provincie Noord-Brabant. Hij heeft later jarenlang in de Spaanse miljoenenstad Barcelona gewoond en is tegenwoordig werkzaam als mental coach voor Defensie, op de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot. Bovendien werkt Elroy nog aan een eigen onderneming.

In zijn vrije tijd rijdt Elroy Lemmens graag op zijn motor, een echte Harley Davidson, of gaat hij met zijn vriendin Iris van Oorschot op pad. Ze hebben samen al een kindje: zoon Kai. Kai kwam ongeveer een week voordat Elroy weg moest voor de opnames van Expeditie Robinson NL vs. BE op aarde.

Elroy heeft een vriendin en een zoontje

“Maar dat wisten we van tevoren. En Iris zei: dit is je kans om mee te doen, een onvergetelijke ervaring. Kai was net twee weken oud toen ik – zonder mobiele telefoon – op Schiphol in het vliegveld stapte. Maar het ging goed met de gezondheid van hem én mijn vriendin, dus liet ik deze kans niet aan mij voorbij gaan”, vertelt Elroy aan het Eindhovens Dagblad.

Zijn droom kwam daarmee immers uit. “In 2017 zat ik bij de laatste vijftig deelnemers, maar redde ik het uiteindelijk niet. Deze keer wel. En ik kan je zeggen: na de geboorte van mijn zoon is dit het mooiste wat ik ooit heb gedaan. Dat meen ik.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Team Nederland ???????? @videolandonline @expeditierobinson_rtl @opvier #nederlandsvsbelgie #expeditierobinson #videoland #opvier

Een bericht gedeeld door Elroy Lemmens (@elroylemmens) op