Sterren op TV
Elodie Laay Ex on the Beach Double Dutch

Elodie Laay in Ex on the Beach Double Dutch

Elodie Laay doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. In het programma van MTV staat ze weer oog in oog met haar exen. De vakantie is echter ook een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Het zou dan ook maar zo kunnen dat Elodie een nieuwe liefde overhoudt aan de realityshow. Zelf hoopt ze dat iemand als Jordi Schuurmans uit het vorige seizoen op haar pad komt.

Elodie Laay in Ex on the Beach Double Dutch

Elodie Laay is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Elodie is 23 jaar oud en woonachtig in Den Haag. De jongedame is een echt sportief type die veel weet over voeding en precies weet wat haar pluspunten zijn.

“Mijn geheime wapen: Mijn billen, mijn ogen, ik ben gewoon leuk, hallo, ik ben fucking leuk.” De dame valt verder te omschrijven als iemand met een grote mond en tevens een klein hartje. Het liefst zegt ze alles wat ze denkt.

Elodie en Jordi Schuurmans

Elodie heeft als slechte eigenschap dat ze nogal baldadig kan worden als ze dronken is. Dat lijkt nog wel voor problemen te kunnen zorgen in Ex on the Beach Double Dutch. Het liefst zou ze in het programma een type als Jordi Schuurmans tegen komen. “Ik ben bij iedere aflevering bijna van mijn stoel gegleden toen ik hem zag hoor.” Het is afwachten of haar droom uitkomt.

Elodie Laay is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs