Sterren op TV
Elly Workel Heel Holland Bakt 2018

Elly Workel uit Heel Holland Bakt

Elly Workel doet mee aan Heel Holland Bakt. Deze dame van 64 jaar is huisvrouw en is in haar vrije tijd graag een het schilderen. Toch heeft ze één hobby die nog veel belangrijker voor haar is: bakken. In Heel Holland Bakt moet blijken hoe goed Elly in die hobby is en of ze met haar kwaliteiten mogelijk nog HHB kan winnen.

Elly Workel in Heel Holland Bakt

Elly Workel is te zien in Heel Holland Bakt. Elly is huisvrouw en heeft een grote passie voor schilderen. Deze 64-jarige dame zie je dan ook regelmatig met haar verfpalet voor een schildersezel staan. Ze maakt prachtige creaties op het doek, maar heeft daarnaast nog een grote liefde: bakken. Met haar deelname aan Heel Holland Bakt kan ze haar hobby voor het bakken serieus gaan aanpakken en ook anderen laten meegenieten van haar baksels. En misschien gaat ze straks wel naar huis met de titel.

Elly Workel en Louis

Elly Workel is getrouwd met Louis en ze wonen samen in Twente. Ze hebben één zoon en twee kleinkinderen. Als voorbereiding op haar deelname aan Heel Holland Bakt is Elly al flink aan het bakken geslagen. Louis is haar grote proefkonijn en hij merkt dat ze haar deelname aan de bakwedstrijd toch wel spannend vindt. “Ieder momentje als het even vrij is, dan denk ik eraan.” Vaak vrij is Elly overigens niet, want naast dat ze graag bakt en schildert houdt ze zich ook bezig met bloemschikken en keramiek.

Elly Workel is te volgen via Instagram.