Sterren op TV
Ellie Brown Love Island

Ellie Brown in Love Island

Ellie Brown is te zien in Love Island. Ellie Brown kwam op dag vijftien aan in de villa samen met Zara McDermott. Naar eigen zeggen zou ze zelfs nog verliefd kunnen worden op een snee brood dat de juiste woorden zegt. Dat belooft dan ook niet veel goeds in de villa van Love Island.

Ellie Brown in Love Island

Ellie Brown is bekend van Love Island. Ellie is twintig jaar oud en afkomstig uit Newcastle. Ze denkt precies te weten waarmee ze de mannen voor zich kan winnen. “Ik denk dat de jongens met zullen omschrijven als schattig, maar psycho als ze me slecht behandelen.” Voordat ze de villa binnenkwam omschreef ze zichzelf als eerlijk en echt en zag ze haar glimlach als beste eigenschap.

Ellie is in de villa niet op zoek naar een specifiek type. “Als ze mij gelukkig maken, dan zijn ze voor mij. En als ze dat niet doen, dan zijn ze niet voor mij.” Waar ze totaal niet van houdt?: “Arrogantie en opschepperij. Als je erover op moet scheppen, heb je het waarschijnlijk niet. Als je het hebt en je werkt er hard voor, dan weten mensen dat toch wel.”

Ellie Brown en Dr. Alex George

Ellie Brown had vanaf het begin al een oogje op Dr. Alex George. Gek genoeg vertelde ze hem echter al snel nadat ze samen waren gekomen dat ze geen seksuele aantrekkingskracht hebben. “Ik beëindig nu iets met iemand waarvan ik weet dat hij een goed hart heeft, die echt is en dat is zeker niet makkelijk geweest voor mij.”

Ellie blijkt trouwens één van de heren uit de villa al te kennen: Adam Collard. Hij had namelijk een relatie met Ellie’s beste vriendin Claudia Proctor. De manier waarop hij haar gedumpt heeft, werd echter niet gewaardeerd door Ellie. Het is afwachten of dat gevolgen gaat hebben voor de sfeer in de villa.

Ellie Brown is te volgen via Instagram.