Sterren op TV
Ellen Kees Rian Thon Memories

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Ellen voor Kees en Rian voor Thon in Memories

Ellen en Rian doen mee aan Memories. Ellen wil graag Kees nog een keer ontmoeten, terwijl Rian zich heeft ingeschreven om nog eens wat te horen van Thon. Voor beide dames geldt dat ze in het verleden hun hart verloren aan deze mannen. Na de relatie zijn ze hun voormalige liefdes echter uit het oog verloren. Katja Schuurman gaat met ze op stap om ze terug te brengen naar de personen waar ze ooit zo verliefd op waren.

Ellen voor Kees in Memories

Ellen doet voor Kees mee aan Memories. Ellen weet nog goed hoe zij verliefd werd op Kees. Ze ontmoette hem tijdens een dansavond in het Noord-Hollandse Winkel. Vier jaar lang ging hun relatie aan en uit, mede omdat Ellen het voor een vaste relatie nog te vroeg vond.

Vandaag de dag is ze gelukkig getrouwd, maar zou ze toch dolgraag Kees nog eens willen zien. Al vijftig jaar is ze hem niet meer tegen gekomen. Hoe zal het voor haar zien als ze Kees eindelijk weer ontmoet?

Rian voor Thon in Memories

Rian doet ook mee aan Memories. Zij werd in 2002 stapelverliefd op Thon. Ze kwam hem tegen in het Zeeuwsde Koudekerke, de plek waar hij toentertijd werkte. De twee waren vanaf het allereerste moment stapelverliefd op elkaar.

Thon besloot Nederland echter in te ruilen voor Frankrijk en deed nog een ultieme poging om Rian te bereiken door haar een kaartje te sturen met zijn adres. Zij ging daar toentertijd echter niet op in en heeft nu spijt. Graag zou ze Thon nog eens terugzien.

De afgelopen weken in Memories:
Els en Martine