Sterren op TV

Ellen in Heel Holland Bakt de ware zoetekauw

Ellen Aalbers is in Heel Holland Bakt 2020-2021 te zien. De scrum master uit Utrecht, die in haar vrije tijd graag gaat vogels spotten, maakt vooral veel indruk met haar taarten, koekjes en toetjes.

Ellen Aalbers in Heel Holland Bakt

Ellen Aalbers is 32 jaar en wordt omschreven als een ‘vrolijke flapuit’. Ze behaalde op de universiteit van Utrecht een bachelor in economics & social sciences en werkt sinds januari 2019 als scrum master bij Coolblue. “Scrummen is een manier van werken binnen de IT. Ik ben verantwoordelijk voor het proces en dat zij hun werk goed kunnen doen”, legt Ellen zelf uit in het introductiefilmpie van Heel Holland Bakt.

Ellen woont nog altijd in haar geboortestad Utrecht, inmiddels met haar vriend Roel. In haar vrije tijd staat ze – en dat zal je vast niet verbazen – graag in de keuken. Dat begon al in haar jeugd en later in haar studententijd vergaapte Ellen zich maar wat graag aan brownies.

Ellen richt zich op taarten, koekjes en toetjes

Ze was én is namelijk een echte zoetekauw. Dat gaan we in Heel Holland Bakt ongetwijfeld terugzien; verwacht dus veel indrukwekkende taarten, koekjes en toetjes van deze wijnliefhebster. Maar koken is niet de enige vrijetijdsbesteding van Ellen, want sinds kort is ze naast met wielrennen namelijk ook heel druk met een nieuwe hobby: vogels spotten. Ze vindt het ‘heerlijk rustgevend’, tussen al het werk- en kookgeweld door. “Ik ben er nog niet zo goed in, maar het maakt een hele simpele wandeling wel een stuk interessanter.”

Vogelspotter met eindzege in het vizier

Wanneer is Heel Holland Bakt voor Ellen Aalbers geslaagd? Als ze zich als kok verder ontwikkeld heeft en niet als één van de eersten naar huis hoeft. Maar de stiekeme, ultieme droom blijft natuurlijk: het winnen van Heel Holland Bakt 2020-2021. “Ik ben wel fanatiek, ik doe geen dingen half. Niet zozeer omdat ik per se wil winnen, maar ik wil gewoon dat iets goed is. En als je alle acht de afleveringen mee zou mogen doen, dat zou toch geniaal zijn?” Wij zijn alvast razend benieuwd wat Ellen er van gaat bakken!

Alle bakkers van Heel Holland Bakt 2020-2021

ChunDanielElizabethEllenEricJennyRianneRoelofSabineThijs

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ellen (@ellenbaktalles)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ellen (@ellenbaktalles)