Sterren op TV
Ellen doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Ellen doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Ellen, is wat ons betreft de knapste deelneemster die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch 2023’. De prachtige blondine doet mee aan het 9e seizoen van de populaire reality-serie van MTV.

Ellen, is een pittige tante, ook heeft ze veel exen. We verwachten dat deze blondine één van de sensaties van dit seizoen gaat worden. Overigens, vinden we haar goed passen bij Joey, een andere deelnemer aan dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch 2023’.

Ellen original in Ex On The Beach Double Dutch

Inhoudsopgave

Ellen original in Ex On The Beach Double Dutch

Ellen, is één van de acht originals die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch 2023’. Janey, Dylan,  Michelle, Joey,  Jonna, Giogina en Marc-Junior zijn de andere kandidaten die meedoen aan dit seizoen. Dit seizoen van het programma zit vol nieuwe extra powers, ook verwachten we veel meer drama dan vorig seizoen.

Lissabon

De bloedmooie Ellen die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch 2023’. Ze is de enige die niet in België of Nederland woont.

De twintiger woont namelijk al meer dan een jaar in het prachtige Portugese Lissabon. Hier heeft ze het erg naar haar zin. Ze bezoekt regelmatig een wedstrijd van Benfica.

Geslachtsgemeenschap met Joey

In de eerste aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was te zien dat Ellen seks had met Joey. Ze had direct al interesse in deze gespierde casanova.

Joey, had minder interesse in deze knappe dame. Het leek er even op dat Ellen verliefd op hem werd. Dat werd snel anders toen haar ex Maxim het strand op kwam. Sindsdien heeft ze alleen maar oog voor hem.

Haar ex Maxim ligt gevoelig

Haar ex Maxim lag erg gevoelig bij Ellen. De 19-jarige Maxim kwam voor Ellen het strand op lopen. Toen ze vertelde dat ze al seks had gehad, had Maxim geen interesse meer. Hij vindt vrouwen met een lage body count erg aantrekkelijk.

Toen Maxim op date ging met Michelle, barste Ellen huilend uit in de villa. Zij en Maxim hadden wat specials, ondanks ze alleen seks hadden op een gezamenlijke vakantie.

Ellen deed mee met het eerste trio

Het is een feit! Het eerste trio van dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Omdat Marc-Junior geen interesse meer in Ellen had, vroeg Ellen aandacht bij Dylan. Die ging al met Michelle, vandaar dat het een trio werd.

Ellen heeft spijt van haar deelname aan Ex On The Beach Double Dutch

Ellen vertelden op haar Instagram-account en bij RTL Boulevard dat ze spijt heeft van haar deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. In een Instagram story vertelde ze heel veel spijt te hebben. ”Ik ben niet meer het meisje wat jullie daar zien”, vertelde ze zelf. Ook speelt mee dat haar nieuwe vriend veel moeite heeft met haar deelname. Dit seizoen is eind 2022 opgenomen, toen was Ellen nog vrijgezel.