Sterren op TV
Elle van Rijn Expeditie Robinson 2016

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Elle van Rijn via Expeditie Robinson terug op de buis

Elle van Rijn was jarenlang bijna dagelijks te zien op televisie. De afgelopen jaren verdween ze echter steeds meer achter de schermen. In het najaar van 2016 is ze echter weer terug op televisie, als deelneemster aan Expeditie Robinson.

Dat Elle van Rijn tegenwoordig niet meer heel vaak te zien is op de buis is niet zo heel vreemd. Haar werkzaamheden vinden namelijk steeds meer plaats achter in plaats van voor de schermen. Ze houdt zich tegenwoordig bezig als scriptschrijfster en het schrijven van boeken.

Van Rijn schrijft mee aan series, maar ook aan populaire films, zoals bijvoorbeeld Ja, Ik Wil! Door deze werkzaamheden is het acteerwerk op een lager pitje gekomen, waardoor ze automatisch minder te zien is op de televisie.

Elle van Rijn in Expeditie Robinson

Elle van Rijn zal vanwege Expeditie Robinson binnenkort weer regelmatig te zien zijn op televisie. De blondine werd door het RTL 5-programma geselecteerd en is naast Bartho Braat één van de weinige deelnemers met veel levenservaring. Hoe het Elle van Rijn af zal gaan op het onbewoonde eiland in de Filipijnen is vanaf 8 september iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Of Hoe ver Elle van Rijn het schopt in ER 2016 is natuurlijk nog niet bekend. Het staat in ieder geval wel vast dat het een zwaar editie van Expeditie Robinson is geworden. Volgens presentator Dennis Weening komt dat mede door het regenseizoen dat net was begonnen ten tijde van de opnames.

Elle van Rijn bekend van SamSam en GTST

Nadat Elle van Rijn de toneelschool in Maastricht succesvol had afgerond rolde ze vrij snel de acteerwereld in. Ze kreeg verschillende rollen aangeboden in films en series, maar waar werd Van Rijn nu echt bekend door? Eigenlijk is er niet één film of serie te noemen die voor haar bekendheid heeft gezorgd. De Brabantse speelde bijvoorbeeld in veel bekeken series als Vrienden voor het Leven, SamSam en natuurlijk als Valerie Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook was ze te zien in films als Oesters van Nam Kee, De bende van Oss en in de Amerikaans/Nederlandse speelfilm Deuce Bigalow: European Gigolo.

Volg Elle van Rijn ook op Facebook en Twitter