Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Ella is de vriendin van Géza Weisz

Ella is de vriendin van Géza Weisz. De acteur uit Amsterdam was lange tijd ongelukkig in de liefde. Inmiddels heeft hij met Ella echter een leuke vrouw gevonden, al gaf zij zich moeilijker gewonnen den Géza normaal gewend is.

Ella vriendin Géza Weisz

Ella is de vriendin van Géza Weisz. De jongedame is 23 jaar oud en sinds drie maanden de vriendin van Géza. Makkelijk was het voor hem echter niet om Ella aan de haak te slaan. Drie maanden lang probeerde Géza het bij Ella, maar lange tijd gaf ze zich niet gewonnen. Totdat de vonk tussen de twee toch oversloeg. “We zijn sinds drie maanden samen en je ziet in mijn ogen denk ik wel dat ik daar héél gelukkig mee ben”, gaf Géza aan in gesprek met de Story.

Géza was alweer een tijdje vrijgezel, maar heeft nu met Ella zijn droomvrouw gevonden. Al gaf zij zich niet snel gewonnen. “Ik heb haar een beetje gestalkt. Drie maanden lang heb ik haar elke dag gebeld of Ella een gesproken bericht gestuurd. Tot ze eindelijk een keer opnam. Toen hebben we voor het eerst afgesproken.” Daarna ging het snel, al had Géza nooit verwacht dat het zou lukken met Ella. Uiteindelijk is zij toch wel blij dat ze in is gegaan op zijn vraag om af te spreken, al had ze eerst wel haar bedenkingen. “Ik dacht dat hij echt zo’n kleine gluiperd was die dit bij heel veel vrouwen doet. Daarom wilde ik überhaupt niet met hem afspreken.”

Géza Weisz in de liefde

Voor Géza Weisz is zijn liefdesleven zeker niet altijd makkelijk geweest. Bekend is dat hij een relatie heeft gehad met Elvira Egmond, de ex van Johnny de Mol. Die relatie hield echter niet lang stand en na korte tijd was de acteur dan ook alweer vrijgezel. Tegenwoordig kijkt hij echter op een heel andere manier naar vrouwen.

“Een tijdje koos ik heel oppervlakkig in de liefde. Dat is niet erg, maar ik reis nu verder, ik evolueer. Houd me minder bezig met het vinden van de knapste vrouw. Belangrijker is dat een vrouw zichzelf is. Ik bewonder dat, hoe gek of apart ook”, legde hij onlangs al uit in de Beau Monde. Met Ella lijkt hij nu de vrouw gevonden te hebben die lekker zichzelf blijft. Wat Ella in het dagelijks leven precies doet, is onduidelijk.

Ella is te volgen via Instagram.