Sterren op TV
Eliza Marijke Eindelijk Thuis Suriname

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Eliza en Marijke in Eindelijk Thuis naar Suriname

Eliza keert met Marijke in Eindelijk Thuis terug naar Suriname. Eliza is 27 jaar oud en geboren in Suriname. Nooit heeft Eliza terug gewild naar het land waar ze eigenlijk geboren is, tot nu. In Eindelijk Thuis zien we hoe ze samen met haar adoptiemoeder Marijke voor het eerst terugkeert naar het Zuid-Amerikaanse land.

Eliza en Marijke in Eindelijk Thuis

Eliza en Marijke zijn te zien in Eindelijk Thuis. Eliza heeft nooit terug gewild naar Suriname, maar nu waagt ze samen met haar adoptiemoeder Marijke toch de stap. Dat ze niet terug wilde keren naar Suriname, heeft voor Eliza te maken met het verleden. “Voor mij stond Suriname voor mijn angsten.”

Eliza heeft dan ook nooit graag gesproken over haar adoptie en wilde van het verleden niet zoveel weten. Sowieso blijkt ze een echte binnenvetter. Zelfs tegenover haar adoptiemoeder Marijke lukt het Eliza niet om zich open te stellen. Nu ze voor het eerst terugkeert naar het geboorteland van Eliza, krijgen ze de kans om wel te spreken over de adoptie. Brengt deze reis met Eindelijk Thuis de twee dichter bij elkaar?