Sterren op TV
Elise en Vita Boers Blonde Tigers

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 juli 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Elise en Vita Boers van Blonde Tigers in The Next Boy/Girl Band

Elise en Vita Boers zijn druk bezig met het opbouwen van een naam. Deze twee blondines vormen samen de Blonde Tigers en zijn onderdeel van The Next Boy/Girl Band. Dit duo is namelijk gevraagd om het een en ander vast te leggen. De zussen blijken daar hun hand niet voor om te draaien.

Elise en Vita Boers van The Next Boy/Girl Band

Elise en Vita Boers zijn vanaf 26 augustus iedere dag te bewonderen via de social media-kanalen van de talentenjacht The Next Boy/Girl Band. Deze vloggers zijn namelijk gevraagd om het een en ander achter de schermen vast te leggen. “Het wordt geweldig. En wij, de Blonde Tigers, gaan alles online aan jou laten zien. We gaan super leuke items maken. Zoals backstage, na de show gaan we met de jury praten. En met de kandidaten en ook met de afvallers die dus niet door zijn, die gaan dan nog één keer zingen. We gaan bij de kandidaten slapen, we gaan challenges doen. Het wordt helemaal hysterisch”, zo gaf het duo al aan via hun YouTube-kanaal. Daar plaatsen de twee dames overigens iedere week twee nieuwe video’s.

Wie zijn de Blonde Tigers?

De Blonde Tigers wordt gevormd door Elise Boers en Vita Boers. Het gaat om twee zusjes die in Amsterdam zijn geboren en tegenwoordig hun leven leiden in New York City. Twee keer per week brengen ze vervolgens een video uit over hun avonturen in de grootste stad van de Verenigde Staten. Daarnaast kun je de Blonde Tigers ook kennen van hun gelijknamige blog.

Elise Boers is overigens de oudste van de twee zussen. De dertigjarige babe viert ieder jaar op 3 maart haar verjaardag. Vita is op haar beurt net 26 jaar. Het zou overigens maar zo kunnen dat je haar al eens voorbij hebt zien komen op televisie. In het verleden deed ze namelijk mee aan So You Think You Can Dance, waar ze het schopte tot de laatste acht. In 2012 behaalde Vita haar diploma aan de Dansacademie Lucia Marthas van HBO. Verder weten we dat ze een relatie heeft met Dylan. Haar vriend komt ook regelmatig voorbij in de video’s van de Blonde Tigers.

Elise en Vita Boers van de Blonde Tigers zijn te volgen via Instagram en Facebook.