Sterren op TV
Elisa Yordi Married at First Sight

Elisa en Yordi in Married at First Sight

Elisa en Yordi in Married at First Sight. De twee worden gezien als een perfect koppel. De deskundige hebben nu al veel vertrouwen in een goede afloop van het huwelijk van dit koppel. “Het zijn allebei grote mensen, fysiek op dezelfde lijn. Ook qua attractiviteit, het zijn twee hele mooie mensen. Dus daar heb ik de verwachting dat ze elkaar niet afstoten, maar elkaar juist aantrekkelijk vinden in het begin.”

Elisa en Yordi in Married at First Sight

Elisa en Yordi zijn te zien in Married at First Sight. De deskundigen denken het ideale koppel te hebben, al blijken er wel aardig wat verschillen te zijn tussen Elisa en Yordi. Elisa is 31 jaar oud, woonachtig in Leeuwarden en werkzaam als baliemedewerkster in een sportschool. Ze is inmiddels drie jaar single en is in haar vrije tijd het liefst bezig met het maken van foto’s. Ook is ze de trotse moeder van een zoontje van zeven.

Yordi daarentegen blijkt erg afhankelijk van zijn ouders. Yordi is 28 jaar oud, is werkloos vanwege gezondheidsproblemen en woont nog thuis bij zijn ouders. Yordi heeft maar liefst vijf hernia’s, waardoor hij noodgedwongen niet kan werken. Drie van de hernia’s zitten in zijn onderrug, één in zijn nek en één net onder zijn schouderbladen.

Elisa en Yordi de perfecte match?

Elisa en Yordi vormen in Married at First Sight volgens deskundigen de perfecte match, maar is dat ook echt zo? Elisa weet in ieder geval precies wat ze zoekt in een man. “Ik ben altijd heel erg op uiterlijk afgegaan, maar ik heb me ingeschreven voor het experiment omdat ik dat iets vind wat ik even los moet laten. Dan kan je beter een iets minder mooie man hebben met een mooi innerlijk dan een hele knappe man met een rot innerlijk.”

Ook Yordi is duidelijk in wat hij zoekt. Hij heeft tenslotte veel tegenslagen gekend de laatste jaren en wil nu naar iets positiefs toe. “Als er een match zou zijn, dan zou ik super blij zijn natuurlijk. Dat is weer een stap vooruit naar m’n toekomst, waarmee ik druk bezig ben. Ik hoop dat het m’n beste vriendin wordt, want daar kun je jezelf bij zijn. Dat voelt gewoon het beste.” Zijn perfecte match is zorgzaam en loyaal, iets wat zeker wel van toepassing is op Elisa. Al is het wel de vraag of Yordi haar kan bijbenen. Terwijl hij nog thuiswonend is, is zijn toekomstige vrouw tenslotte al de trotse moeder van een kind.

Uiteindelijk blijkt dat Elisa en Yordi geen goede match zijn. Alhoewel het vanuit Yordi’s kant de hele tijd leek alsof hij Elisa echt leuk vond, blijkt op het slotgesprek ineens iets heel anders. Zij had daarvoor al aangegeven dat zij een relatie met hem niet zag zitten.