Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Eline Schmeets de vriendin van Diederik Jekel

Eline Schmeets is de vriendin van Diederik Jekel, wetenschapsjournalist, coronadeskundige bij RTL Boulevard en deelnemer aan De Verraders. De twee bevestigden begin 2021 hun relatie en zijn sindsdien dolgelukkig met elkaar.

Eline Schmeets vriendin van Diederik Jekel

Eline Madeleine Schmeets is PhD Researcher in Cultural Studies en studeert op de Universiteit van Maastricht. Op haar Instagram-pagina omschrijft de knappe brunette zichzelf verder als cellist, schrijfster en natuurontdekker. Ze plaatst op de sociale media met enige regelmaat een schattig kiekje samen met haar vriend Diederik Jekel.

In februari 2021 bevestigde Diederik Jekel dat Eline Schmeets zijn vriendin is. Later bleek dat ze al wel langer een setje vormden, want in 2020 schreef Eline al op haar eigen pagina: “Zes maanden geleden spraken we elkaar voor het eerst. Sinds onze eerste ontmoeting in Best—waar anders—kan ik me bijna niet meer voorstellen wat er daarvoor was. Ik hou van jou, van alfa, via bèta, helemaal tot aan gamma (en terug).” Een mooie, passende ode aan de wetenschapsjournalist.

Lettie Sleur ex-vriendin Diederik Jekel

Eerder had Diederik Jekel nog een relatie met Coosje Smid, maar na vijf jaar samen te zijn geweest met de dochter van zanger Ernst-Daniël Smid liep dat stuk. Dat was in 2017. Al vrij snel daarna verloor hij zijn hart aan Lettie Sleur, maar na een tijdje belandde hun relatie in een.. sleur. En dus gingen ze hun eigen weg. De weg van Diederik leidde hem gelukkig in de armen van zijn nieuwe vriendin Eline Schmeets.

Diederik Jekel in RTL Boulevard en De Verraders

Diederik Jekel is wetenschapsjournalist, maar ontpopte zich ook tot een ware tv-personality. Zo kan je hem kennen van zijn optredens aan de desk bij RTL Boulevard, als lid van het champions-team in Beat The Champions of als deelnemer aan de spannende spelshow De Verraders. Al kent zijn vriendin Eline Schmeets hem natuurlijk vooral als een vriendelijke, slimme en liefhebbende man!