Sterren op TV
Eline Madeleine is de vriendin van Diederik Jekel

Eline Madeleine is de vriendin van Diederik Jekel

Eline Madeleine is de vriendin van Diederik Jekel. Ze is een prachtige, jonge vrouw die heel veel voor hem betekent. Hij is dol op haar en ze zijn al heel lang samen. Eline is erg leuk, maar ook heel intelligent en creatief. Ze is erg geïnteresseerd in kunst en cultuur en ze weet heel veel van die dingen. ze is ook erg sportief en ze houdt van hardlopen en tennis.

Inhoudsopgave

Eline Madeleine opleiding

Eline Madeleine studeert en werkt momenteel aan de Universiteit van Maastricht. Ze volgt hier een PhD-programma, dit is te zien op haar LinkedIn-account. Wanneer je een PhD-programma volgt, leer je en werk je. Je doet namelijk wetenschappelijk onderzoek, het is de bedoeling dat je hier zelf van leert. De vriendin van Diederik Jekel heeft daarnaast gewerkt als business manager bij Paradigit Computers en bij de Gemeente Maastricht.

Samenwonen

Eline en Diederik kochten op 3 mei 2022 een mooi huis in Maastricht. Zelfs vindt hij dit ”de mooiste stad van Nederland”, hier is Eline het wel mee eens. Ze zijn erg blij met hun eerste huis, en dat snappen we wel. Eline, studeert namelijk nog, toch wat het mogelijk om een huis te kopen. Ook hun hond Lola verhuisde mee naar hun nieuwe tulpje. Dit alles is te zien op het Instagram-account van Diederik.

Verloofd

In Augustus 2022 vroeg Diederik Eline ten huwelijk. Uiteraard, was haar antwoord ‘ja’. Hij vroeg haar ten huwelijk op de top van de Sint-Maartenskerk van Zaltbommel. Dit alles lezen we op haar Instagram-account.

 

Meer lezen?

Bekijk onze artikelen over Nynke de Jong en Devrim Aslan