Sterren op TV
Eline Boer Riks BZV Boer Zoekt Vrouw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Eline voor boer Riks in Boer Zoekt Vrouw

Eline doet voor boer Riks mee aan Boer Zoekt Vrouw. In eerste instantie vond ze het idee dat ze op de televisie te zien zou zijn helemaal niets, maar het heeft haar er niet van weerhouden om alsnog een brief te schrijven naar de boer. “Hmmm, daar wil ik meer van weten”, was de eerste gedachte toen ze de boer voorbij zag komen in Boer Zoekt Vrouw Internationaal.

Inhoudsopgave

Eline voor boer Riks in BZV

Eline had haar droomprins natuurlijk het liefst buiten een televisie-programma om leren kennen, maar dat geluk trof ze niet en dus doet ze nu voor boer Riks mee aan Boer Zoekt Vrouw. “Het duurde geloof ik een week voordat ik de moed had gevonden om daadwerkelijk te schrijven.”

“Niet dat ik nou zo graag op TV onder toeziend oog van miljoenen Boer zoekt Vrouw-kijkers mijn ‘droomboer’ wilde ontmoeten, maar ik wilde deze kans ook niet laten schieten”, vertelde de dame, die haar paard Caja wel erg gaat missen als ze daadwerkelijk naar Canada zal verkassen.

Eline heeft moeite met accent boer Riks

Eline was één van de tien dames die zoveel indruk maakte met haar brief, dat ze kon rekenen op een uitnodiging voor de speeddate. Daar bleek ze toch wat moeite te hebben met Riks te verstaan, zijn accent is moeilijk te ontcijferen voor Eline. Toch mocht ze ook voor de date weer terugkomen. In Ransdorp werd er een workshop worst maken gegeven. Eline raakte daar ook onder de indruk van de boer.

“Ja jeetje, ik krijg het wel warm van hem hoor. Ja, goed gevoel bij, zeker”, aldus de verpleegkundige, die goed weet dat Riks het erg belangrijk vindt om met het geloof bezig te zijn. En alhoewel ze zelf niet gelovig is opgevoed, vindt ze het wel fijn als haar zoontje er wat van meekrijgt. Ze staat er dan ook zeker voor open.

Eline naar Canada

Eline mocht net als Marit en Claudia mee naar Canada, maar het is de vraag of dat wel echt zo’n succes is als ze van tevoren ongetwijfeld had gehoopt. Eenmaal op de boerderij lijkt Eline geen enkel idee te hebben wat ze nou eigenlijk in Canada doet. Gesprekken met boer Riks lopen al gauw dood. Daar zal toch gauw verandering in moeten komen, wil Eline er echt wat van gaan maken in Canada. Eenmaal in Canada aangekomen, lijken de twijfels bij Eline toch flink toe te slaan. Ze vraagt zich vooral af of haar zevenjarige zoontje daar wel kan aarden. Nog voor het keuzemoment van boer Riks was het al duidelijk: Eline ging naar huis. De boer zag te grote verschillen en baalde vooral van het feit dat de brievenschrijfster anders denkt over het geloof.