Sterren op TV
Elias Giannoccaro Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 november 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Elias Giannoccaro in Ex on the Beach Double Dutch

Elias Giannoccaro is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Elias is twintig jaar oud en woont in Neerpelt, zo’n beetje om de hoek van een andere EOTBDD-deelnemer: Djessy. In Ex on the Beach Double Dutch komt Elias weer oog in oog te staan met zijn exen. “Mijn doel is hier om gekke te kunnen doen, dat gaat me ook zeker lukken”, zo vertelde hij al.

Elias Giannoccaro in Ex on the Beach Double Dutch

Elias Giannoccaro uit Ex on the Beach Double Dutch is niet vies van de meisjes. “Ik houd gewoon van vrouwen die eruitzien als Barbiepoppen, met mooi pornoblond haar.” Daarnaast valt hij naar eigen zeggen op slanke vrouwen, met dikke tieten en een stoute uitstraling. Een nadeel is dat Elias soms wel een beetje jaloers kan worden.

Het is dan ook maar zeer de vraag hoe deze hunk met Italiaanse roots het vol denkt te houden in de villa waar steeds meer mannen en dames binnenkomen. Zorgen maakt hij zich echter niet. “Ik heb m’n look,s ik heb m’n lijf. Als vrouw moet je stevig in je schoenen staan om mij te kunnen weerstaan. Ik ben diegene die alles voor elkaar gaat krijgen en de rest kan kapot vallen.”

Elias Giannoccaro is Italiaans

Elias Giannoccaro heeft Italiaans bloed. Hij denkt altijd alles voor elkaar te kunnen krijgen. “Ze noemen me we wel eens de Mission Impossible man: elke klus kan geklaard worden”, zo omschreef deze zelfverzekerde jongeman zichzelf al.

Elias zal wel op moeten passen met drank. Wanneer hij te veel heeft gedronken verandert hij soms weleens in een type waarmee hij de dames niet snel voor zich wint. Hoe dat loopt, zien we snel in Ex on the Beach Double Dutch.

Elias Giannocarro is te volgen via Instagram en Facebook.