Sterren op TV

Elettra Lamborghini is de vriendin van Afrojack

Nick Leonardus van de Wall, beter bekend als de DJ Afrojack, is geboren op 9 september 1987 en is van Surinaamse afkomst. Met een lengte van 2,08 meter is hij een behoorlijke verschijning. De naam Afrojack is eigenlijk niet meer weg te denken uit de top 40. In 2008 scoort hij zijn eerste top-40 hit met het nummer Drop down en vanaf dat moment is zijn naam gevestigd. Zijn eerste wereldhit is het nummer Give me Everything, op het moment van zijn wereldwijde doorbraak is Afrojack nog maar 24 jaar oud.

Inhoudsopgave

Liefdesleven

Na op 1e Kerstdag in 2019 zijn vriendin, Elettra Lamborghini, ten huwelijk te vragen, trouwde Afrojack in september 2020 met Lamborghini. Elettra Lamborghini is de kleindochter van Ferruccio Lamborghini, die de oprichter is van de alom bekende snelle auto’s. Elettra Lamborghini is zelf onder andere bekend geworden als model en zangeres. Afrojack was overigens al bekend met Lamborghini auto’s voordat hij met Elettra Lamborghini trouwde, in 2018 is de Afrojack in een Lamborghini aangehouden door de politie. Voor de relatie met Lamborghini had Afrojack een vermeende relatie met Paris Hilton. De DJ heeft deze relatie echter altijd zeer stellig ontkent, maar de geruchten over deze relatie zijn hardnekkig en de twee zijn vaak samen gezien.

Dochtertje

Afrojack heeft uit een eerdere relatie met Amanda Balk een dochterje, Vegas. Volgens RTL heeft Afrojack in het verleden wel eens aanvaringen met Balk gehad, omdat zij telkens meer geld zou willen ontvangen. Ook mocht dochter Vegas niet aanwezig zijn op de bruiloft van Lamborghini en Afrojack. In 2020 heeft er een gewelddadige overval plaatsgevonden bij het huis van Balk. In de media werd de schuld bij Afrojack gelegd, hij zou de beveiliging niet op orde hebben voor Amanda Balk en zijn dochter. Afrojack spreekt dat tegen en stelt dat Balk zelf zorg dient te dragen voor beveiligingsabonnementen en dat hij al betaald heeft voor camera’s en andere beveiligingsmaatregelen. De media zou volgens Afrojack verhalen opblazen en onwaarheden verspreiden. De relatie met Balk en Vegas zou volgens hem prima zijn.

Financieel geschil

Ook ex-partner Lauren Meditz heeft voor negatieve mediaberichten over Afrojack gezorgd. In 2017 eiste Meditz, na een 2-jarige relatie te hebben gehad met de DJ, ruim € 23 miljoen van Afrojack. De eis werd door Meditz me name onderbouwd met beschuldigingen van opdringerigheid, de DJ zou Meditz continu in zijn aanwezigheid willen hebben. Afrojack noemde de beschuldigingen absurd. Uiteindelijk heeft Meditz de aanklacht weer ingetrokken en spijt betuigd van de beschuldigingen. Hier was Afrojack logischerwijs erg blij en opgelucht over.

Vermogen Afrojack

Het vermogen van Afrojack wordt in mei 2020 door de Quote op € 30 miljoen geschat. Hiermee staat hij in dat jaar op de zogenoemde Top 100 Jonge Selfmade Miljonair lijst, dit is een lijst waar je alleen op kan komen wanneer je een bepaald vermogen zelf hebt opgebouwd en onder de 40 jaar bent. Je moet alles dus helemaal op eigen kracht hebben opgebouwd. Een tegenovergesteld bericht kwam ongeveer gelijktijdig naar buiten. Afrojack zou in 2019 een belastingschuld van € 2 miljoen hebben gehad, het Openbaar Ministerie en de FIOD zouden zelfs een strafrechtelijk onderzoek naar belastingfraude hebben opgestart.