Sterren op TV
Eerste trio in Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 31 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 31 mei 2023

Eerste trio in Ex On The Beach Double Dutch

Eindelijk!!! Het eerste trio van dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Dylan, had zijn handen vol en Ellen en Michelle. Het eerste trio was al in de derde aflevering te zien van het MTV-programma. Dylan, lijkt erg goed in de smaak te vallen bij de dames. Hij is al een tijd samen met Michelle, wilde Ellen ook meedoen, hier zeiden zowel Michelle als Dylan geen ‘nee’ tegen.

Michelle en Dylan hebben het gezellig samen
© Instagram

Inhoudsopgave

Michelle en Dylan hebben het gezellig samen

Michelle en Dylan hebben het al sinds de eerste aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ het erg gezellig samen. Het stel had de allereerste nacht in de villa al seks. Dat geldt overigens ook voor Ellen. Dylan en Michelle lijken volop te genieten van hun vakantie, ze hebben weinig zorgen over hun exen.

Mislukte kans bij Marc-junior
© Instagram

Mislukte kans bij Marc-junior 

Enkele uren voordat het trio plaatsvond, probeerde Ellen het bij Marc-Junior. Toen hij van de nieuwe Ex Megan in een hut moest slapen, mocht Janey mee. Ellen, was geëmotioneerd, omdat zij niet mee mocht. Zeer waarschijnlijk deed ze om deze reden mee met het trio.

Ellen en Joey waren geen succes
© Instagram

Ellen en Joey waren geen succes

De eerste avond hadden Ellen en Joey het erg gezellig samen, ze hadden zelfs de eerste avond al seks. Joey, dacht dat Ellen verliefd op hem werd, vandaar dat hij niet meer naast haar wilde slapen. Ellen, vond dit in het begin jammer, totdat haar ex het strand op kwam lopen.

Megan en Dylan in Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Hun exen

Michelle, is de enige gelukkige, zij heeft op dit moment nog geen exen in de villa. Ellen en Dylan hebben minder geluk. Maxim, is de 19-jarige ex van Ellen, ze leerden elkaar kennen op een vakantie, voor Ellen lijkt Maxim gevoelig te liggen. De ex van Dylan van der Wal is een stuk bekender, Megan, is de ex van Dylan van der Wal. Je kunt haar onder meer kennen van ‘Temptation Island’ of ‘Love Island’.