Sterren op TV

Eefje is de vriendin van Steef van Stiphout

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 09:45 am

Eefje is de vriendin van Steef van Stiphout, een Nederlandse televisiepresentator van onder meer EditieNL. Ze hebben samen twee kinderen genaamd Stach en Doris.

Eefje de vriendin van Steef van Stiphout

Eefje is al jarenlang de vriendin van Steef van Stiphout. Getuige enkele foto’s op haar sociale media-accounts houdt ze er van om met haar geliefde op reis te gaan en met haar vrienden een drankje te doen. Maar logischerwijs is ze voornamelijk zoet met het opvoeden van hun twee kids: zoontje Stach en dochtertje Doris.

In 2016 vertelde Steef van Stiphout over de geboorte van zoontje Stach aan RTL Boulevard: “Gisteren werd ik een half uur voor de uitzending gebeld. Mijn vriendin vroeg of ik na de uitzending zo snel mogelijk naar huis wilde komen.”

Eefje en Steef van Stiphout hebben twee kinderen

“Tien minuten later werd ik weer gebeld met vraag om direct te komen. Ik reed naar het ziekenhuis waar Stach niet veel later ter wereld kwam. De naam komt uit het boek van De Koning van Katoren, van Jan Terlouw.”

Steef van Stiphout presentator EditieNL

Steef van Stiphout ging al in 2008 aan de slag bij EditieNL: in eerste instantie als verslaggever. Daarvoor heeft hij gestudeerd op de Fontys Hogeschool in Tilburg, en gewerkt als journalist bij Omroep Brabant.

In zijn vrije tijd haalt de Brabander regelmatig zijn wielrenfiets uit de schuur, al is dat sinds de komst van Doris en Stach wel wat minder geworden. Hoe dan ook is Steef van Stiphout dolgelukkig samen met zijn vriendin Eefje en de kids.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ze blijft een influencer hè, die @fee333 #food #instaperfect

Een bericht gedeeld door Steef van Stiphout (@steefstip) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Steef van Stiphout (@steefstip) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Met je hoofd in de wolken.

Een bericht gedeeld door Steef van Stiphout (@steefstip) op