Sterren op TV
Edson da Graça is de presentator van The Floor

Edson da Graça is de presentator van The Floor

Edson da Graça, presenteert RTL4-programma ‘The Floor’.  Het ‘nieuwe’ RTL4-programma is ook te zien op Videoland. John de Mol, is de bekender van het programma. Edson da Graça, presenteert dus het programma. Hij is geboren op 2 december 1981, de 41-jarige Edson werd bekend als comedian.  Hij deed ook mee aan tv-programma ‘De Slimste Mens’. Dit programma wordt gepresenteerd door Philip Freriks

Inhoudsopgave

De kandidaten van The Floor

Inmiddels zijn er al 6 aflevering uitgezonden van het populaire RTL4-programma. Honderd quizfanaten strijden in het programma om 100.000 euro. Dat bedrag ontvangt de winnaar van het programma. Wanneer je de hele vloer verovert hebt, heb je het spel gewonnen.

De winnaar van The Floor wint 100.000 euro

Wanneer je ‘The Floor’ wint, verdien je 100.000 euro. Om dit magische bedrag te winnen, moet je wel 100 tegenstanders verslaan. Het is dus extreem lastig, maar het kan je wel rijk maken. Win je een aflevering? Dan ontvang je 10.000 euro.

RTL4-programma The Floor wordt uitgezonden op zondagavond

Het programma wordt momenteel iedere zondagavond uitgezonden om 20:00 uur. Er kijken wekelijks zo’n miljoen mensen na. Hiermee is dit RTL-programma niet de grote kijkcijferhit. Heel Holland Bakt, heeft wekelijks meer kijkers. Dit programma wordt gepresenteerd door  André van Duin.

Foto © Instagram