Sterren op TV
Eder Mark en Ester in Spoorloos

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Eder Mark en Ester in Spoorloos

Eder Mark en Ester zijn te zien in Spoorloos. Eder Mark is op zoek naar zijn biologische ouders. Hij werd ruim 35 jaar geleden achtergelaten bij een ziekenhuis door zijn Colombiaanse moeder. Nu Eder volwassen is, hoopt hij op antwoorden. Ester heeft op haar beurt geen flauw idee wie haar biologische vader is. Het gaat om een anonieme zaaddonor. Ze hoopt hem nu echter alsnog te ontmoeten.

Eder Mark in Spoorloos

Eder Mark doet mee aan Spoorloos. Hij wil nu toch eindelijk wel eens weten waarom er ruim 35 jaar geleden voor gekozen is om hem achter te laten bij een ziekenhuis. De namen van zijn Colombiaanse ouders zijn bekend, maar nu is het de grote vraag of het ook lukt om ze op te sporen.

In de zoektocht naar de ouders van Eder Mark komt Derk Bolt alvast met goed nieuws. Hij is er namelijk in geslaagd om een geboortebewijs van Eder in handen te krijgen waarop te lezen valt dat er naast zijn ouders ook een ander familielid bekend is. Het gaat om de opa van Eder. In Spoorloos gaan we zien of hem dat dichter bij zijn familie brengt.

Ester in Spoorloos

Ook Ester is te zien in Spoorloos. Ze is op zoek naar haar vader. Hij is echter een anonieme zaaddonor en Ester heeft dan ook geen idee wie haar vader is. Wel heeft ze onlangs goed nieuws ontvangen. Ze weet namelijk dat ze een halfzus heeft, zo is uit onderzoek gebleken.

Ester heeft haar halfzus inmiddels ontmoet, maar is nog niet klaar met haar zoektocht. Het is de vraag of dat de zoektocht naar haar biologische vader gaat vergemakkelijken.

De afgelopen weken in Spoorloos
Sharon en André