Sterren op TV
Eden Dally Love Island Australia

Eden Dally bekend uit Love Island

Eden Dally is bekend uit Love Island. Eden is 26 jaar oud en geboren in New South Wales, Australië. In Love Island verliest hij zijn hart aan Erin Barnett. Ondanks dat Eden en Erin niet worden verkozen tot het beste koppel, zijn de twee tortelduifjes wel nog altijd samen. Iets wat niet geldt voor Grant Crapp en Tayla Damir, de winnaars van het eerste seizoen van Love Island Australia.

Eden Dally bekend uit Love Island

Eden Dally is bekend uit Love Island Australia. Eden is 26 jaar oud en voordat hij besloot mee te doen aan de datingshow, werkte hij nog als bewaker in de gevangenis. Eden werd geboren in New South Wales en groeide op in Sydney. Hij ging naar school aan het Ryde Secondary College.

Eden Dally was voor zijn deelname aan Love Island nog allesbehalve bekend. Zijn deelname aan het programma heeft hem dan ook een flinke boost opgeleverd wat betreft zijn bekendheid. Het is dan ook onduidelijk of hij nog wil terugkeren naar de gevangenis zodra zijn Love Island-avontuur erop zit.

Eden Dally en Erin Barnett

Eden Dally is vanaf het allereerste moment overtuigd van Erin Barnett. Al vanaf dag 1 besluit hij voor haar te gaan in de villa en de twee houden het alle 39 dagen met elkaar uit in de villa. Toch lukt het ze niet om ook verkozen te worden tot de winnaars van het programma. Grant Crapp en Tayla Damir gingen er met de hoofdprijs vandoor.

Toch zullen Eden en Barnett vast geen spijt hebben van hun deelname aan Love Island Australia, want de twee hebben elkaar wel gevonden. Ondanks dat er regelmatig geruchten rondgaan dat het klaar zou zijn tussen de twee, is daar volgens Eden niets van waar. De twee zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Eden Dally is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door EDEN (@dallyeden) op

Een bericht gedeeld door EDEN (@dallyeden) op

Een bericht gedeeld door EDEN (@dallyeden) op