Sterren op TV
Dylan Drossaers vriend Nikkie de Jager

Dylan is de man van Nikkie de Jager

Dylan is de vriend van Nikkie de Jager. De YouTube-ster, die in januari 2020 onthulde dat ze is geboren als een jongen, was lange tijd gelukkig met Rick, maar ze maakte medio 2018 bekend dat hun relatie was gestrand. Inmiddels heeft Nikkie de Jager echter opnieuw haar hart verloren en dat aan de 27-jarige Dylan Drossaers, met wie ze zelfs is getrouwd sinds 6 september 2022.

Dylan Droassaers man Nikkie de Jager

Dylan Drossaers is de man van Nikkie de Jager. NikkieTutorials maakte het nieuws op 16 januari bekend via haar Instagram-profiel, waar ze ook direct liet weten dat de twee al vier maanden samen zijn. “Ik wil jullie laten weten dat de laatste vier maanden mijn leven is veranderd. Ik weet dat ik niet veel over mijn privéleven met jullie deel, maar jullie moesten dit weten”, was te lezen in één van de Stories van de deelneemster van Wie is de Mol?

Toen Nikkie de Jager vervolgens een foto van haar nieuwe vlam plaatst in een museum, was Shownieuws er al snel achter wie de jongeman is: Dylan Drossaers. Dylan is 27 jaar oud en geboren en getogen in Eindhoven. Dylan is een sportief type, maar het is onduidelijk wat hij verder doet in het dagelijks leven. Wel maakten ze in augustus 2019 bekend dat Nikkie haar ja-woord heeft gegeven; er was dus een bruiloft op komst. Op 6 september 2022 was het dan echt zo ver, de twee zijn getrouwd.

Rick ex-vriend Nikkie de Jager

Rick is de ex-vriend van Nikkie de Jager. De YouTube-ster slaagt er in het dagelijks leven prima in om haar privéleven buiten de camera’s te houden. Toch kruipt ze soms zelf in de pen om het één en ander duidelijk te maken. Dat gebeurde in mei 2018 ook. “Zoals jullie weten praat ik niet graag over mijn privéleven, maar ik wil jullie laten weten dat ik nu al een tijdje single ben.”

De twee zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar een relatie zat er voor hen niet meer in. Het stel was liefst zes jaar samen en woonden samen in Uden. Rick kwam niet vaak in beeld in haar video’s, maar werkte wel als haar manager. Hier onderaan is één van de weinige video’s te zien waarin Rick wel opdook.

Nikkie Tutorials is transgender

In 2020 onthulde Nikkie Tutorials dat ze is geboren als Nick, een jongen. Ze kwam met deze bekendmaking mede doordat ze werd gechanteerd door iemand die dreigde haar geheim te onthullen. “Ik ben in het verkeerde lichaam geboren. Het betekent dat ik transgender ben. Het is eng om dit te filmen, maar het voelt zo bevrijdend”, vertelde ze in een video.

Dylan Drossaers is te volgen via Instagram en Facebook.