Vriendjes

Dylan vriend Nikkie de Jager

Dylan Drossaers vriend Nikkie de Jager

Dylan is de vriend van Nikkie de Jager. De YouTube-ster was lange tijd gelukkig met Rick, maar ze maakte medio 2018 bekend dat hun relatie was gestrand. Inmiddels heeft Nikkie de Jager echter opnieuw haar hart verloren en dat aan de 22-jarige Dylan Drossaers.

Dylan Droassaers vriend Nikkie de Jager

Dylan Drossaers is de vriend van Nikkie de Jager. NikkieTutorials maakte het nieuws op 16 januari bekend via haar Instagram-profiel, waar ze ook direct liet weten dat de twee al vier maanden samen zijn. “Ik wil jullie laten weten dat de laatste vier maanden mijn leven is veranderd. Ik weet dat ik niet veel over mijn privéleven met jullie deel, maar jullie moesten dit weten”, was te lezen in één van de Stories van de deelneemster van Wie is de Mol?

Toen Nikkie de Jager vervolgens een foto van haar nieuwe vlam plaatst in een museum, was Shownieuws er al snel achter wie de jongeman is: Dylan Drossaers. Dylan is 22 jaar oud en geboren en getogen in Eindhoven. Dylan is een sportief type, maar het is onduidelijk wat hij verder doet in het dagelijks leven.

Rick ex-vriend Nikkie de Jager

Rick is de ex-vriend van Nikkie de Jager. De YouTube-ster slaagt er in het dagelijks leven prima in om haar privéleven buiten de camera’s te houden. Toch kruipt ze soms zelf in de pen om het één en ander duidelijk te maken. Dat gebeurde in mei 2018 ook. “Zoals jullie weten praat ik niet graag over mijn privéleven, maar ik wil jullie laten weten dat ik nu al een tijdje single ben.”

De twee zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar een relatie zat er voor hen niet meer in. Het stel was liefst zes jaar samen en woonden samen in Uden. Rick kwam niet vaak in beeld in haar video’s, maar werkte wel als haar manager. Hieronder is één van de weinige video’s te zien waarin Rick wel opdook.

Dylan Drossaers is te volgen via Instagram en Facebook.