Sterren op TV
Dylan doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 april 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dylan doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9

Dylan van der Wal, is één van de 8 originals die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Janey, Michelle, Joey, Jonna, Giorgina, Ellen en Marc-Junior zijn de andere originals  die meedoen aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’.

Volgens de programmamaker zelf wordt dit het leukste seizoen ooit. De verwachtingen zijn dus hooggespannen, met Playboy Dylan gaat het zeker goed komen. In de afgelopen jaren heeft hij honderden exen verzameld, de kans is groot dat er een beeldschone vrouw voor hem het water uitkomt lopen.

Dylan van der Wal original Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Dylan van der Wal original Ex On The Beach Double Dutch

Dylan van der Wal, doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. In het dagelijks leven is de twintiger vaak in de sportschool te vinden. Hij gaat namelijk minimaal 5 dagen per week.

De vrouwenverslinder gaat in het weekend het liefst met zijn vrienden uit. Ook gaat Dylan elk jaar op wintersport, dat is te zien op zijn Instagram-account. Daarnaast is de Ex On The Beach-deelneemer vaak samen met zijn hond.

De tongtornado

Dylan, noemt zichzelf ook wel de ‘befkoning van België’. De ‘tongtornado’ is één van zijn wapens dit seizoen. Michelle, één van de andere orginals die meedoet aan dit programma was de eerste die dit mocht onder vinden. En ja, ze gaf toe, Dylan kan heerlijk beffen.

Ruzie met Maxim
© Instagram

Ruzie met Maxim

In de tweede aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ kwam Maxim als ex van Ellen het strand op lopen. Toen hij voor het eerst in de villa kwam, had hij direct ruzie met Dylan. Ze waren met bedden aan het slepen, daar was Dylan niet van gediend. Ook dj Jonna was er niet van gecharmeerd.

Ook vonden ze dat Maxim veel te stoer deed, terwijl hij nog maar 19 jaar oud was. De ruzie is uiteindelijk op niks uitgedraaid.

Megan is de ex van Dylan
© Instagram

Megan is de ex van Dylan

De bloedmooie Megan is wat ons betreft de knapste vrouw die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Deze bloedmooie dame, die verdacht wordt van belastingfraude, had 1 jaar lang een knipperlichtrelatie met Dylan. Megan, is dus de ex-vriendin van Dylan. Ze voelen niks meer voor elkaar. In de eerste twee nachten had Megan seks met Joey en Marc-Junior. Ze geniet er dus wel van!

Het eerste trio

Dylan, had samen met Ellen en Michelle het eerste trio van dit seizoen. Dit alles wat te zien in de derde aflevering van ‘Ex On The Beach Double Dutch’.

Foto © MTV Nederland