Sterren op TV
Dylan Aerts verleider Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Dylan Aerts gebruikt charmes in Temptation Island

Dylan Aerts is te zien in Temptation Island 2017. Deze knappe jongeman hoopt met zijn charmes erin te slagen om de dames uit het programma te verleiden. De Belg zal samen met zeven andere vrijgezellen aan de bak moeten om Lize, Jolien, Lisa en Rosanna uit de tent te lokken. Dylan is echter niet van plan om zomaar met een dame aan te pappen.

Dylan Aerts in Temptation Island

Dylan Aerts is een van de acht verleiders in Temptation Island 2017. Waarom hij mee wilde doen aan het programma, is duidelijk. “Ik ben hier om een leuke tijd te hebben met onze vrouwen”, vertelde de 25-jarige charmeur.

Hij is ervan overtuigd dat er in ieder geval één vrouw op hem zal vallen, hij is naar eigen zeggen erg goed in het verleiden van dames. Maar het liefst speelt Aerts wel zijn eigen spelletje. “Hard to get vind ik geweldig. Dat maakt het uitdagender. Het laatste weekend had ik er nog zo ééntje. Dat vind ik geweldig”, zo sprak Aerts zijn voorkeur alvast uit.

Wie is Dylan Aerts?

Dylan is 25 jaar en afkomstig uit Kaggevinne, een dorp in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. In het dagelijks leven is Aerts werkzaam als personal trainer annex fitnessinstructeur. Het is dan ook geen geheim dat deze jongeman over een zeer strakke sixpack beschikt.

In het verleden heeft de hunk geprobeerd om het te schoppen tot Mister Belgium Personality 2012, maar daar wist hij niet te winnen. De Belg werkt overigens ook hard aan een carrière als DJ.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Karim Leone, Ken Stoffers, Quinten Claeys, Levi Kasanrokyat, Giuseppe Cirignola, Alex Maas en Kevin van Schie.

Dylan Aerts is te volgen via Instagram en Facebook.