Sterren op TV
Drew Jonathan Scott De Bouwbroers

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 april 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Drew en Jonathan Scott zijn De Bouwbroers

Drew en Jonathan Scott vormen De Bouwbroers. In het Canadese huizenprogramma, dat veelvuldig wordt uitgezonden op RTL8, gaan de broers op zoek naar woningen waarvan zij het idee hebben dat ze omgebouwd kunnen worden tot ware droomhuizen. Beide broers hebben zo hun eigen rol in het succesvolle programma. Zo is Drew actief als de makelaar die de huizen zoekt en Jonathan de man die de huizen aanpakt. In Canada, het land waar het programma vandaan komt, gaat De Bouwbroers door het leven onder de naam Property Brothers.

Wie zijn Drew en Jonathan Scott van De Bouwbroers?

Drew Scott, ook wel bekend onder zijn volledige naam Andrew Alfred Scott, werd in 1978 geboren in Vancouver. Hij is om precies te zijn vier minuten jonger dan zijn tweelingbroer Jonathan Silver Scott. Sinds 2009 werken ze samen voor het programma De Bouwbroers, maar ook daarvoor vermaakten ze al de nodige mensen. Ze waren allebei werkzaam als acteur op het moment dat ze naar school gingen voor hun interesse in vastgoed en de bouw. Het bleek het begin van een zeer succesvolle carrière voor beide heren. Inmiddels zijn ze de trotse eigenaar van Scott Brothers Entertainment, een productie-bedrijf waarmee onder meer series geproduceerd moeten worden. Ook zijn er inmiddels twee boeken van de tweelingbroers te koop: It Takes Two: Our Story en Dream Home.

Drew en Jonathan zijn The Scott Brothers

Dat Drew en Jonathan van alle markten thuis zijn, dat is wel duidelijk. Maar ook in de muziekwereld kun je ze tegenkomen. Onder de naam The Scott Brothers hebben beide heren al drie nummers gelanceerd: Hold On, Let the Night en My House.

Niet voor niets heeft Drew ook in zijn Instagram-beschrijving staan dat hij altijd zoekt naar nieuwe avonturen. Met het muzikale avontuur is dat wel duidelijk. Hieronder kun je het nummer Let the Night van The Scott Brothers beluisteren.

Drew Scott is te volgen via Instagram en Facebook. Jonathan Scott is te volgen via Instagram en Facebook.