Sterren op TV
Dounia Rijkschroeff

Dounia Rijkschroeff in Van Passie Naar Droombaan

Dounia Rijkschroeff is de presentatrice van Van Passie Naar Droombaan. Deze schone jongedame heeft in haar carrière tot op heden vooral naam opgebouwd vanwege haar uiterlijk. Zo deed ze in hetzelfde jaar als Jessie Jazz Vuijk mee aan de verkiezing Miss Nederland van 2015. Winnen deed Dounia de uitverkiezing niet, maar ze sleepte wel de Social Media Award in de wacht. In de toekomst lijken we echter nog veel meer te kunnen verwachten van deze dame.

Dounia Rijkschroeff in Van Passie Naar Droombaan

Dounia Rijkschroeff is één van de presentatrices van Van Passie Naar Droombaan. Deze schoonheid is samen met Sonja Silva verantwoordelijk voor de presentatie voor het programma. Het is de bedoeling dat de dames helpen om mensen van hun passie uiteindelijk hun droom te laten maken. Het is een weg die Dounia in het verleden zelf ook heeft bewandeld, zo gaf ze al aan in een promo-video voor het eerste seizoen van Van Passie Naar Droombaan.

“Als klein meisje keek ik naar de tv en droomde ik van een baan als presentatrice. Urenlang oefende ik voor de spiegel. Maar ik had geen idee waar ik moest beginnen. Het leek voor mij onmogelijk als meisje uit het oosten om voor de tv te kunnen werken. Maar wat blijkt? Niets is onmogelijk. Mijn droom die is uitgekomen”, legde ze uit. “In Van Passie Naar Droombaan gaan we mensen helpen die net als wij van hun passie hun werk willen maken.” Het programma iedere zondag te zien op RTL4.

Dounia Rijkschroeff is model

In de afgelopen jaren heeft Dounia Rijkschroeff er alles aan gedaan om haar naamsbekendheid toe te laten nemen. Mede door haar sterke social media-vaardigheden kwam ze terecht in de Miss Nederland verkiezing. Jessie Jazz Vuijk ging er met de eerste plaats vandoor, maar Dounia bleef niet volledig met lege handen achter. Ze kroonde zich wel tot de winnares van de Social Media Award. In de afgelopen jaren ging Rijkschroeff ook druk aan de slag als model. Dounia is overigens afkomstig uit Enschede. In haar achtergrond treffen we Nederlandse, Marokkaanse en Indische roots aan.

Dounia Rijkschroeff is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.