Sterren op TV
Dorothy van Dam Mooiste Meisje van de Klas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Dorothy van Dam in Het Mooiste Meisje van de Klas

Dorothy van Dam is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Dorothy is tegenwoordig 49 jaar oud en heeft al een bewogen leven achter de rug. Al van kleins af aan vallen de mannen als een blok voor haar schoonheid. Toch blijkt Dorothy het allesbehalve makkelijk gehad te hebben in haar leven.

Dorothy van Dam in Het Mooiste Meisje van de Klas

Dorothy van Dam is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Dorothy is al van jongs af aan een ware schoonheid, maar makkelijk heeft ze het in haar leven niet. Dorothy is er in haar jongere jaren nooit in geslaagd om op één plek een leven op te bouwen. Haar oud-klasgenoten herinneren zich dan ook niet veel van haar, omdat ze iedere keer alweer snel verhuisd op het moment dat mensen haar echt willen leren kennen.

Daar kon Dorothy niet veel aan doen. Toen ze zes jaar was, besloten haar ouders te scheiden en werd ervoor gekozen dat Dorothy bij haar moeder zou blijven. Een goede band met haar moeder heeft ze echter niet en door de onveilige thuissituatie verhuist ze vaak. Zo heeft ze zelfs een tijdje in Spanje gewoond.

Dorothy en haar schoonheid

Dorothy kan met haar schoonheid veel bereiken. Het is dan ook haar schoonheid die ervoor zorgt dat ze op mooie plekken komt. Het brengt haar onder meer 6,5 jaar tussen de jetset van Monaco. Het lijkt dan ook dat het leven Dorothy tegemoet lacht, maar ze heeft het zeker ook weleens zwaar gehad. Zo komt ze onder meer in aanmerking met mensen met verkeerde bedoelingen.

Negen jaar geleden kwam er eindelijk weer goed nieuws voor Dorothy, toen bleek dat ze zwanger was van haar eerste kind. Ze kreeg een dochtertje. Vijf jaar terug sloeg het noodlot echter opnieuw toe voor Dorothy. Het is dan ook duidelijk dat deze dame zeker geen makkelijk leven heeft gehad. In Het Mooiste Meisje van de Klas wordt teruggekeken naar wat ze allemaal heeft meegemaakt.

Dorothy van Dam is te volgen via Facebook.

De afgelopen weken in Het Mooiste Meisje van de Klas:
Hilda van der Meulen