Sterren op TV
Dorian Bindels acteur GTST Goede Tijden, Slechte Tijden

Dorian Bindels in GTST na Nieuwe Tijden

Dorian Bindels is te zien in GTST na Nieuwe tijden. De Nederlandse acteur timmert al een tijdje aan de weg als het gaat om acteren en dat hij nu de stap naar GTST mag zetten, is voor hem ongetwijfeld een prachtige beloning. Welke rol hij in de langstlopende soapserie van Nederland speelt, is overigens nog niet bekendgemaakt.

Dorian Bindels in GTST

Dorian Bindels heeft een rol te pakken in GTST. Dorian heeft de rol van rechercheur Daan Stern te pakken. Hij richt zijn vizier direct op Aysen, die haar bruiloft met Sjoerd totaal zag mislukken. Het is niet voor het eerst dat een acteur die al in spin-off Nieuwe Tijden te zien was, vervolgens de overstap maakt naar GTST.

De 26-jarige Dorian Bindels uit Rotterdam vertolkte sinds 2018 in Nieuwe Tijden de rol van Jan Jaap de Vries alias Jeroen Schols. Ook daarvoor was hij echter al jarenlang met acteren bezig, maar een doorbraak bleef lange tijd uit.

Dorian Bindels als acteur

Dorian Bindels heeft als acteur al een flinke CV opgebouwd. Zijn liefde voor acteren begon toen hij lessen volgde aan Hofplein Rotterdam. Het was dan ook niet heel verrassend dat hij na de middelbare school voor de Toneelschool in Amsterdam koos. Sindsdien is hij in aardig wat series en musicals voorbij gekomen. Zo speelde hij twee jaar als Erik Hazelhoff Roelfzema in Soldaat van Oranje en had hij rollen in Flikken Maastricht, SpangaS en CMC. Nu staat hem een heel nieuw avontuur te wachten.

Hoe hij zijn toekomst ziet? “Laat ik me vooral maar focussen op Nederland. Ik moet het hier eerst maar waar zien te maken. Ik heb zowel ambities voor film als voor theater. Dus ik hoop dit zoveel mogelijk te kunnen combineren”, aldus Dorian tegenover Televizier. Op zijn bucketlist staat wel nog een keer een stem inspreken voor een Disney-film.

Dorian Bindels is te volgen via Instagram.