Sterren op TV
Doortje Tom Den Haag vtwonen weer verliefd op je huis

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 27 januari 2018

Doortje en Tom uit Den Haag in vtwonen: weer verliefd op je huis

Doortje en Tom zijn te zien in vtwonen: weer verliefd op je huis. Het stel heeft een unieke woning op de kop getikt en woont daar samen met hun dochtertje. De woning is uniek te noemen. Het koppel heeft namelijk gekozen voor een oude school uit 1912 voor hun woning. Het blijkt echter een flinke uitdaging te zijn om een oud klaslokaal in te richten op de juiste manier. Daarom schakelen ze hulp in met vtwonen: weer verliefd op je huis.

Doortje en Tom in vtwonen: weer verliefd op je huis

Doortje en Tom uit vtwonen: weer verliefd op je huis willen hun oude school uit 1912 opknappen om er nu toch echt eindelijk de woning van hun dromen van te maken. Doortje heeft erg veel moeite gedaan om het pand te kunnen bemachtigen. Ze heeft een week lang in de rij gelegen op het gemeentekantoor.

Nu ze de woning eindelijk hebben, moet er echter wel nog het één en ander aan gebeuren. Tom en Doortje komen namelijk niet zo goed uit de inrichting. Terwijl hij liever aan de slag gaat met een New York-stijl, valt haar oog eerder op pasteltinten. Aan stylist Frans om de twee te helpen.

Eerder in vtwonen: weer verliefd op je huis:
Müge en Marvin uit Amsterdam
Jackoline en Benjamin uit Eemdijk
Terry en Romain uit Den Bosch