Acteur Realityshow

Donny Roelvink is jongere broertje Dave en zoon Dries

Donny Roelvink

Donny Roelvink is het jongere broertje van Dave Roelvink en de zoon van Dries Roelvink. In tegenstelling tot zijn oudere broer Dave, bleef Donny de afgelopen jaren aardig op de achtergrond. Daar gaat nu echter verandering in komen. Donny Roelvink, de man met een lichaam om u tegen te zeggen, is niet voor niets één van de hoofdpersonen in de realityserie De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken.

Donny Roelvink heeft killerbody

Donny Roelvink heeft een lichaam waar ongetwijfeld vele mannen jaloers op worden. Daarvoor heeft hij echter hard moeten werken. Donny ging aan de slag met een koolhydraatarm dieet en ging nog harder sporten dan hij al deed. Donny heeft echter lang naar zichzelf moeten zoeken. “Ik kon niet goed leren, dus ik wist niet wat ik moest doen. Toen heb ik gewoon gezegd: ik ga gewoon vol gas trainen tot ik erbij neerval. Nu ben ik mijn eigen YouTube-kanaal gestart en daar wil ik in verder gaan”, vertelde Donny aan RTL Boulevard.

Donny wil zijn killerbody de komende jaren graag nog verder uitbreiden en heeft daarbij ook een duidelijk doel voor ogen. “Ik ben blij met het resultaat, maar ik blijf wel doorgaan. Ik zou zoals Cristiano Ronaldo willen zijn”, aldus de woorden van Roelvink tegenover De Telegraaf.

Donny heeft eigen realityserie

Donny Roelvink heeft al een tijdje de wens om beroemd te worden en met de realityserie De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken, is hij op de goede weg. In de realityserie zien we hoe Donny samen met zijn broer Dave een eigen club openen. De club heet Hermanos en staat overdag in het teken van fit en healthy en in de avond en nacht vinden er feestjes plaats. De weg naar de club toe, zien we in De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken. Donny timmert daarnaast ook aan de weg als acteur. Zo zagen we hem al voorbij komen bij Nieuwe Tijden.

Donny Roelvink is te volgen via Instagram en Facebook.