Sterren op TV
Donna Mark Het Spaanse Dorp Polopos

Donna en Mark in Het Spaanse Dorp Polopos

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 03:00 pm

Donna en Mark zijn het jongste koppel in Het Spaanse Dorp Polopos. Toen de twee hoorden van het nieuwe programma, konden ze het niet laten om zich in te schrijven. Het Spaanse Dorp is eenzelfde soort serie als Het Italiaanse Dorp. Waar vorig jaar voor Ololai werd gekozen, heeft men dit jaar gekozen voor het bijna uitgestorven dorpje Polopos. Er wonen nog slechts zestig mensen en alle winkels en scholen zijn inmiddels gesloten. Lukt het vijf Nederlandse koppels om het dorp nieuw leven in te blazen?

Donna en Mark in Het Spaanse Dorp Polopos

Donna en Mark doen mee aan Het Spaanse Dorp Polopos. Ze zijn het jongste koppel dat een poging waagt om een huis voor een habbekrats te krijgen. Donna en Mark woonden voor hun deelname aan het programma nog in het drukke Amsterdam, maar kiezen nu voor een rustig leven in Polopos. “Amsterdam is groot en druk en veel mensen. Dat is hier wel heel anders, maar juist dat vind ik ook wel vet”, vertelde Donna al over haar keuzes om mee te doen aan het programma.

Nu duidelijk is dat de twee zijn gekozen om hun plannen verder uit te werken, betekent dat een verhuizing naar Polopos. Voor het eerst zullen de twee samenwonen. “Dat wordt ook spannend”, gaf Mark toe. Donna maakt zich echter niet al te veel zorgen. “Extra spannend inderdaad, maar ik denk dat dat wel goed gaat. Dat verwachten we in ieder geval wel.”

Donna en Mark willen sporten en bed & breakfast

Donna en Mark willen in Polopos een bed & breakfast beginnen waarin sporten centraal staat. Mensen die toe zijn aan een sportvakantie kunnen bij dit jonge koppel terecht. “Wij zijn helemaal klaar om onze eigen bed & breakfast hier te starten om met ons te sporten”, gaf Mark al toe. Wie een sportvakantie boekt bij Donna en Mark kan rekenen op drie sportsessies op één dag: “Fietsen, wandelen, hardlopen, fitnessoefeningen, krachtoefeningen, van alles”, legde Donna verder uit.

De twee zien het al helemaal zitten, maar bij de burgemeester van het dorpje zijn nog wel wat vragen. Met name vanwege de jonge leeftijd van de twee twijfelt hij of Donna en Mark wel geschikt zijn. Toch kiest hij er uiteindelijk voor de twee jongelingen een huis aan te bieden. De sport bed & breakfast gaat er dan ook echt komen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Het Spaanse Dorp (@hetspaansedorp) op