Sterren op TV
Dominique Hazeleger Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger in Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger doet mee aan Expeditie Robinson. Zij is één van de onbekende dames die erin geslaagd is om een plekje in het programma te veroveren. Dominique is 21 jaar en naar eigen zeggen een echte durfal. Uitdagingen zijn haar op het lijf geschreven. Ze lijkt dan ook de ideale kandidaat om zichzelf te bewijzen in Expeditie Robinson.

Dominique Hazeleger in Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger doet mee aan Expeditie Robinson. Toen deze doorzetter hoorde dat ook dit jaar onbekende Nederlanders mee mochten doen aan het programma, kon ze het niet laten om alles op alles te zetten om verkozen te worden. Ze nam meerdere video’s op en ontving zoveel stemmen dat ze zelfs werd uitgenodigd om daadwerkelijk mee te doen aan het programma. Over haar beweegredenen om zich in te schrijven, was de student uit Horst duidelijk tegenover Hallo Horst aan de Maas.

“Al sinds ik klein ben, wil ik geen enkele Expeditie Robinson-aflevering missen. Meedoen heb ik altijd al gewild, dat is echt een kinderdroom”, vertelde Dominique al. Vorig jaar mochten ook onbekende Nederlanders al meedoen, maar toen was het nog niet aan haar besteed. “Vorig jaar zag ik het te laat”, vertelt Dominique. “Toen ging het helaas niet meer. Dit jaar heb ik geen moment getwijfeld en heb ik me meteen opgegeven.” Dominique denkt ook de ideale deelneemster te zijn: “Ik ben een doorzetter, hou van spelletjes, ben sportief en ben gek op avontuur. Dat zijn kwaliteiten die passen bij een Robinson.”

Dominique Hazeleger houdt van reizen

Dominique Hazeleger gaat geen uitdaging uit de weg en blijkt ook nog eens enorm van reizen te houden. “Ik ben al twee jaar heel veel onderweg. Zo heb ik lang in Australië gewoond en gewerkt en heb ik gebackpackt door Sri Lanka en Indonesië. Binnenkort vertrek ik weer voor een reis, eerst naar Australië en dan door Zuidoost-Azië.” Inmiddels heeft ze al zo’n beetje de hele wereld gezien, maar ontbreekt er nog wel iets op haar lijstje: De Filipijnen.

Dominique is daarnaast ook nog eens erg sportief. Ze houdt zich bezig met jiu jitsu, bootcamps en bezoekt regelmatig de sportschool. Het is afwachten hoever deze levensgenieter daarmee kan komen in Expeditie Robinson.

Dominique Hazeleger is te volgen via Instagram, YouTube en Facebook.