Sterren op TV
Domin Dennis Martin Nederland Verhuist

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 december 2017

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Domin, Dennis en Martin in Nederland Verhuist

Domin en Dennis en Martin zijn te zien in Nederland Verhuist. Domin en Dennis zijn een jong stel dat op een woonboot woont. Vooral Domin heeft het inmiddels wel gehad met hun plekje omdat ze de drukte in Amsterdam mist. De twee besluiten dan ook een nieuw plekje te zoeken. Samen met hun dochtertje Norma keren ze terug naar de grote stad. Martin heeft de afgelopen tijd noodgedwongen bij zijn ouders gewoond. Een scheiding zorgde ervoor dat hij zijn vorige huis uit moest. Nu kan hij eindelijk in zijn nieuwbouwwoning terecht.

Domin en Dennis in Nederland Verhuist

Domin, Dennis en hun dochtertje Norma wonen op een prachtige woonark. Daar hebben ze ruimte genoeg, maar vooral Domin mist de reuring van een grote stad. Ze besluiten nu dan ook om hun woonboot te verlaten om te verhuizen naar een kleine woning in de Amsterdamse binnenstad. Ze verlaten Amsterdam Noord voor de binnenstad. De grootste verandering is echter wel de ruimte.

Van 180 vierkante meter naar 60. “Dit is een beetje te groot om gezellig te krijgen eigenlijk. Ik heb wel zin om met een goed boek op een heel klein bankje te zitten”, vertelde Domin al. In Nederland Verhuist volgen we dan ook hun verhuizing naar de binnenstad.

Martin in Nederland Verhuist

Martin gaat in Nederland Verhuist een nieuw begin maken. Hij verlaat het huis van zijn ouders in Leeuwarden om weer op zichzelf te wonen. Een scheiding zorgde ervoor dat Martin noodgedwongen terug moest keren naar zijn ouders. Nu zijn nieuwbouwwoning een jaar later klaar is, kan hij eindelijk weer op eigen benen staan.

Op 1 januari kreeg hij van zijn ex te horen dat ze wilde scheiden. Inmiddels heeft Martin het allemaal weer goed voor elkaar en verhuist hij naar zijn nieuwe huis. Zijn kinderen zijn alvast dolgelukkig met de nieuwe woning.