Sterren op TV
Dom Thomas Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 augustus 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Dom Thomas bekend uit Love Island Australia

Dom Thomas is bekend uit Love Island Australia. Dom is 26 jaar oud en geboren in Sydney. Voordat hij meedeed aan Love Island, was hij werkzaam als projectmanager in de bouw. Nu hij echter zo bekend is geworden vanwege zijn deelname aan Love Island is het nog maar de vraag of dat het werk is wat Dom blijft doen. Alhoewel Dom tot één van de populairste deelnemers van Love Island Australia was, slaagde hij er niet in om het programma ook winnend af te sluiten.

Dom Thomas uit Love Island

Dom Thomas is te zien in Love Island. Met zijn openingszin wist hij gelijk indruk te maken: Of ik me slecht ga voelen omdat ik één van de jongens buitensluit? Vast niet. Of ik klaar ben om verliefd te worden? We zullen het zien. Ik vind ze allemaal leuk. Welke meiden dol op mij zullen zijn? Ik denk ze allemaal.”

Het is dan ook duidelijk dat Dom Thomas zeker voor wat drama gaat zorgen in Love Island Australia.

Dom Thomas en Shelby Mills

Dom Thomas komt in Love Island Australia in eerste instantie terecht bij Millie Fuller. Dagenlang brengen ze samen door in de villa, maar uiteindelijk komt hij toch nog bij Shelby Bilby terecht. Ook toen de tewe de villa verlieten, deden ze dat nog samen. Toch blijken ze zeker niet meer samen te zijn.

Op Instagram maakten de twee een paar weken na Love Island Australia bekend dat ze niet langer samen meer zijn. Het koppel merkte dat het leven buiten de villa anders was dan in de villa. Onder meer de afstand speelde een grote rol in de beslissing om uit elkaar te gaan.

Dom Thomas is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door D O M (@domthomass) op

Een bericht gedeeld door D O M (@domthomass) op

Een bericht gedeeld door D O M (@domthomass) op