Sterren op TV
Djessy Ex on the Beach Double Dutch

Djessy in Ex on the Beach Double Dutch

Djessy doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Deze jongedame uit België is één van de originele deelnemers en gaat in het programma van MTV weer oog in oog staan met haar exen. Djessy blijkt in het verleden al aardig wat jongens gehad te hebben, dus het zal voor haar één grote verrassing zijn met wie ze geconfronteerd wordt op het eiland.

Djessy Ex on the Beach Double Dutch

Djessy is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. Haar uiterlijk verraadt echter al dat ze een exotische achtergrond heeft. Djessy blijkt dan ook half Spaans en half Nederlands te zijn. Naar eigen zeggen is ze een lieve dame die niet van ruzie houdt. Toch heeft ze niet altijd de meest verstandige jongens gekozen.

Djessy valt voornamelijk op jongens met een stout kantje en bindt zich niet snel. Ze heeft dan ook het idee dat ze afwisseling nodig heeft in het leven. “Als je maar één iemand hebt gehad in je leven, dan denk ik niet dat je alles hebt gezien.”

Djessy op eiland vol exen

Djessy kiest met Ex on the Beach Double Dutch voor een avontuur waarin ze weer oog in oog komt te staan met haar exen. Een flinke uitdaging, want ze blijkt in het verleden ook aardig wat boefjes gehad te hebben.

Zelf is Djessy ook niet helemaal onschuldig. Als ze net iets te veel gedronken heeft, dan komt haar Spaanse temperament al gauw naar boven en dat kan weleens voor ruzie zorgen in de villa. Hoe haar avontuur verloopt in Ex on the Beach zien we vanaf 18 november op MTV.

Djessy is te volgen via Instagram.