Sterren op TV
Djamila Celina Melcherts Queens of the Jungle

Djamila Celina Melcherts prinses uit Queens of the Jungle

Djamila Celina Melcherts is een echte alleskunner. Ze is fotomodel, actrice, tv presentatrice en ook nog eens DJ. In het verleden werd ze al benoemd tot Miss Beauty of the World 2012 en tot Worlds Sexiest Female DJ 2014. In 2016 doet ze mee aan het programma Queens of the Jungle.

In dat programma zal Djamila Celina Melcherts samen met andere deelnemers en deelneemsters in een hele andere wereld terechtkomen dan ze in Nederland is gewend. Geen luxeproducten, maar alleen puur natuur waar de kandidaten mee te maken krijgen.

Inhoudsopgave

Djamila Celina Melcherts in Queens of the Jungle

Djamila Celina Melcherts is één van de dames die ervoor gekozen heeft om haar luxeleven in Nederland tijdelijk achter zich te laten om mee te doen aan het programma Queens of the Jungle. In de natuur moet Djamila er samen met de andere deelnemers alles aan doen om te overleven.

Alleen als ze het allemaal tot het eind volhouden, dan zal de prijzenpot van 100.000 euro onderling verdeeld mogen worden. Zodra er kandidaten afhaken, krimpt ook de prijzenpot. Vanaf 12 oktober gaan we erachter komen of deze knappe jongedame erin slaagt om te overleven in de jungle, zonder de luxegoederen die ze in Nederland wel gewend is.

Djamila in Steenrijk, Straatarm

In de daaropvolgende jaren was Djamila regelmatig in televisieprogramma’s te zien. Zo deed ze mee aan Jouw Vrouw, Mijn Vrouw. Samen met Johannes was Djamila ook te zien in Steenrijk, Straatarm. Ze verliet haar fraaie onderkomen in Mallorca en verruilde de Spaanse zon voor de familie Hudding uit Barneveld. Daar moesten ze opeens zien rond te komen van vijf euro per dag en ook zelf voor hun eten zorgen. Dat niet alleen, want ze nemen het werk van de familie Hudding in onder meer de ouderenzorg over.

Overige werkzaamheden Djamila Celina Melcherts

In het dagelijks leven kun je het zo gek niet bedenken, of Djamila doet het. De Worlds Sexiest Female DJ van 2014 is tenslotte niet alleen DJ, maar heeft ook al haar strepen verdiend als fotomodel, actrice en TV presentatrice. Als presentatrice werkte Melcherts al voor zenders als SBS 6, RTL 5 en NET5.

Het is dan ook duidelijk dat Djamila Celina Melcherts een echte alleskunner is. De knappe blondine heeft overigens ook al een aardige fanbase gecreëerd. Alleen haar Facebook-pagina telt al bijna 35.000 likes. Ook op Instagram doet Djamila het zeker niet verkeerd met liefst 13.500 volgers.

Djamila Celina Melcherts is te volgen via Instagram en Facebook.