Sterren op TV

DJ Yuki Kempees is de vriend van influencer Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt heeft een grote schare volgers op Instagram en is modeblogger van beroep. Lizzy heeft een relatie met Yuki Kempees.

Van der Ligt werd geboren in 1993 in Amsterdam. Ze is een modeblogger en influencer met een grote Instagram following met ruim 250.000 volgers. De influencer heeft daarnaast haar eigen modemerk genaamd Le Café Noir Studio. Ze is al jaren gelukkig met haar vriend Yuki Kempees. In 2021 beviel van der Ligt van haar dochtertje, Jagger.

Inhoudsopgave

Start modeblog

Lizzy van der Ligt besloot na de middelbare school de balletopleiding te gaan volgen in Tilburg. Vervolgens besloot ze de styliste opleiding te gaan volgen in haar woonplaats Amsterdam. Van der Ligt liep een stage in Parijs en besloot regelmatig foto’s te posten van haar outfits. Dit deed ze op haar eigen modeblog en op haar Instagram-pagina. Ze kreeg snel een grote following, wat inmiddels is uitgegroeid tot bijna 300.000 volgers.

Grote Instagram fanbase

Al snel kon Van der Ligt van haar hobby haar baan maken. Met haar grote Instagram following kon ze diverse samenwerkingen met grote merken aangaan. Ze reisde de hele wereld over en was te zien bij diverse Fashion Weeks. Haar feed is te herkennen aan foto’s van gekleurde outfits, haar favoriete vakantieland Ibiza, haar familie in Amsterdam en festivals met haar BN’er vrienden in Amsterdam. Dankzij haar grote succes op social media richtte Van der Ligt het modemerk Le Café Noir Studio op. De collectie bestaat voornamelijk uit kleurrijke t-shirts en trendy items.

Relatie met Yuki Kempees

De Amsterdamse is al jaren gelukkig met haar vriend Yuki Kempees. De twee leerden elkaar kennen in 2016 tijdens de opening van een nieuwe Levi’s flagshipstore in Amsterdam. Yuki Kempees is onderdeel van de dj-formatie Kris Kross Amsterdam. In 2020 vroeg Kempees Van der Ligt te huwelijk. Het stel maakte dit bekend met een lieve foto op Instagram waar de ring te zien is. De zwangerschap van de influencer was niet makkelijk. In Cycle vertelde ze: ,,Een onbezorgde zwangerschap is dit niet, wel een vrolijke. Mijn miskraam heeft een plek gekregen in ons leven en nu kijken we vooral naar de toekomst. Ik verheug me op ons villa Kakelbont-leven met een rondrennende hond en kat, en straks een baby.” In 2021 beviel Van der Ligt van hun eerste dochtertje, genaamd Jagger. Ze deelde het geweldige nieuws met de wereld via haar Instagram met een lieve foto van het jonge gezin met de caption: ,,Started Thursday night and it sure was a very bumpy ride… But we can finally say: We made it back home. Please meet: Baby Jagger Kempees. Born on the 7th of February.”