Sterren op TV
Dit zijn de verleidsters van Temptation Island Love of Leave

Dit zijn de verleidsters van Temptation Island: Love of Leave

Temptation Island 2023: Love of Leave! staat voor de deur. Het programma is vanaf 30 maart te zien op Videoland. Inmiddels is het bekend wie de deelnemers zijn in het programma. Mitch en Iris, Shanta en Joël, Lester en Miriam en Evie en Mike zijn de koppels die meedoen aan ‘Temptation Island: Love of Leave’.

Inhoudsopgave

De verleidsters van Temptation Island: Love of Leave zien er fantastisch uit

Voor de verleiders zal het lastig worden om van de prachtige verleidsters af te blijven. Alle verleidsters die meedoen aan ‘Temptation Island: Love of Leave’ zien er fantastisch uit. Ze hebben ook nog eens een prachtig figuur. We zijn benieuwd of Mitch, Joël, Lester en Mike de verleiding kunnen weerstaan.

Samirah is verleidster Temptation Island Love of Leave
Beeld © Tom Cornelissen

Samirah

De 24-jarige Samirah ziet er prachtig uit. Dat is één ding wat zeker is. De prachtige jongedame is op naar een nieuwe liefde. In het dagelijks leven geeft ze haar vriendinnen regelmatig advies over de liefde. Dit ondanks ze vrijgezel is. In het dagelijks leven werkt ze als zorgkundig coach, daarnaast heeft ze ondanks haar eigen bedrijf ‘Samirah’s Creations’ opgericht. Ze helpt bedrijven met fotografie en social media beheer.

Isabella verleidster Tempatation Island 2023
Beeld © Tom Cornelissen

Isabella

De 22-jarige Isabella heeft het goed voor elkaar. Ze heeft twee succesvolle bedrijven. De prachtige blondine mist nog één ding; een man in haar leven. Ze doet mee aan ‘Temptation Island’ om haar droomman te vinden. Ze is in ieder geval op zoek naar een lieve man met een duidelijk doel in het leven. Ook moet haar toekomstige man tegen een beetje pit kunnen. De 22-jarige Isabella is zelf ook een pittig type. 

Marisol is verleidster Temptation Island Love of Leave
Beeld © Tom Cornelissen

Marisol

Marisol, is wat ons betreft de knapste dame van het stel. In 2022 werd ze ‘Miss Nederland’, we zijn dus zeker niet de enige die haar ‘mooi’ vinden. De 25-jarige Marisol heeft het liefst een relatie. Haar relatie ging anderhalf jaar geleden uit. Ze geeft aan weer op zoek te zijn naar haar ideale partner. ‘’Hij moet zeker spontaan en er goed uit zien’’, zij de 25-jarige Marisol. Een opmerkelijk feitje over Marisol; ze is vegetariër. Mannen die ook vegetariër zijn, hebben bij haar een streepje voor.

Olivia is verleidster Temptation Island Love of Leave
Beeld © Tom Cornelissen

Olivia

Dat Olivia een mooie verschijning is, weet ze zelf maar al te goed. Met haar uiterlijk weet ze elke man te verleiden. Vandaar dat de prachtige Oliva de ideale verleidster is van het programma. De twintiger woont in Hoorn. Ze is geboren in Portugal. Vandaar dat Oliva temperamentvol is.

Lisa is verleidster Temptation Island Love of Leave
Beeld © Tom Cornelissen

Lisa Das

Lisa Das, is de slimste verleidster van ‘Temptation Island’. De 21-jarige studeert momenteel aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft ze een eigen sportmerk. Met haar merk ‘Tigerbody’ verkoopt ze fitness sets voor vrouwen. Op haar website is ze zelf te zien als model. De 21-jarige Lisa Das ziet er fantastisch uit!

Noortje is verleidster Temptation Island Love of Leave
Beeld © Tom Cornelissen

Noortje Beemster

De 21-jarige Noortje Beemster is de één na jongste verleidster van het stel. Ze doet mee aan dit seizoen, omdat Noortje de ware liefde wilt vinden. Om deze reden is ze afgereisd naar het Mexico waar ‘Temptation Island 2023’ opgenomen. De jonge Noortje weet precies wat een man moet hebben. Ze wil een zelfverzekerde man die goed weet wat hij wilt, daarnaast is het belangrijk dat ze goed met elkaar kunnen lachen.

Gwen is verleidster Tempatation Island 2023
Beeld © Tom Cornelissen

Gwen  Simons

Ook de 20-jarige Gwen Simons is op zoek naar haar droomman. Voor haar is ‘vertrouwen’ het allerbelangrijkst in de relatie. Ook moet haar droomman een goede dosis humor hebben. Gwen, wil hoe dan ook haar eigen leven kunnen lijden. Ze wil alles behalve afhankelijk zijn van haar man.

Melanie is verleidster Temptation Island Love of Leave
Beeld © Tom Cornelissen

Melanie van Zenden

Melanie Van Zenden, is één van de verleidster van ‘Temptation Island 2023’. In het dagelijks leven werkt ze als verpleegkundige. In het weekend feest ze er vrolijk op los. Melanie, zul je regelmatig vinden op een festival. Waarom ze meedoet? Melanie is op zoek naar een partner voor het leven. Ze hoopt haar partner te vinden in Mexico waar dit seizoen opgenomen is.

Beeld © Tom Cornelissen