Sterren op TV
Dit zijn de verleiders van Temptation Island Love of Leave

Dit zijn de verleiders van Temptation Island: Love of Leave

Het nieuwe seizoen van Temptation Island staat voor de deur. Het is inmiddels bekend welke koppels meedoen aan ‘Temptation Island: Leave of Love’.  Mitch en Iris, Lester en Miriam, Evie en Mike en Shanta en Joël zijn de koppels die meedoen aan het programma. Ook weten we inmiddels wie de verleidsters zijn. En ook dit seizoen zien ze er weer prachtig uit. Vanaf 30 maart in het programma te zien op videoland. 

Inhoudsopgave

De verleiders van Temptation Island: Love of Leave

De verleiders van Temptation Island: Love of Leave zijn allemaal op zoek naar hun droomvrouw. Waarom het de verleiders nog niet gelukt is om hun droomvrouw te vinden, ligt zeer waarschijnlijk aan hun zelf.

De verleiders die meedoen aan het programma hebben geen gebrek aan vrouwelijke aandacht. Ze hebben alleen hun geliefde nog niet gevonden. Ray, Michael, Ali, Tony, Matty, Jan, Chevalier en Paul zijn de verleiders die meedoen aan ‘Temptation Island: Love of Leave’.

Ray is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

 Ray

Ray, is met zijn 22 jaar de jongste mannelijke verleider. In het dagelijks leven is de 22-jarige vaak in de sportschool te vinden. Daarnaast werkt Ray in de horeca. Een baan dat hem op het lijf geschreven is. De jonge twintiger houdt namelijk wel van een feestje. Hij wordt zeker één van de smaakmakers van dit seizoen.

Michael is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Michael Liedgens

Ook de 27-jarige Michael Liedgens is elke dag in de sportschool te vinden. Hij werkt namelijk als personal trainer. Met zijn bedrijf ‘ML-Fit’ helpt hij mensen met een voedings- en/of trainingsschema. Dat Michael een drukbezet man is, is dus wel duidelijk. Hij mist alleen nog wat in het leven; een vrouw. Michael, wil graag weer verliefd worden, hij heeft een vrouw nodig die tegengas kan geven. Gelukkig, zijn er genoeg verleidsters die dit kunnen.

Ali is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Ali

De 22-jarige Ali ziet de sportschool als ‘zijn tweede huis’. Hij is letterlijk dag en nacht in de sportschool te vinden. In het weekend pakt Ali het liefst een festival mee. Ondanks hij door de weeg op zijn voeding let, gaat hij in het weekend helemaal los. Ali, is zeker een ‘feestbeest’ te noemen.

Tony is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Tony

Tony, werkt in het dagelijks leven als DJ. Het wel logisch dus dat de 26-jarige van een feestje houdt. Ook let Tony goed op zijn gezondheid. De sportschool is ook voor niet onbekend. Wekelijks, is de 26-jarige hier minimaal 5 keer te vinden. Tony, mist alleen is zijn leven nog een vrouw. Voor de rest heeft hij de zaakjes goed op orde. We hopen dat Tony indruk weet te maken bij de verleidsters van het programma.

Matty is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Matty

Matty, is met zijn 32-jarige leeftijd de oudste verleider die meedoet aan ‘Temptation Island: Love of Leave!’. Hij kan dit in zijn voordeel laten werken. De meeste verleidsters zijn op zoek naar een oudere man. Matty, werkt in het dagelijks leven als chefkok. Veel vrouwen zullen hem zien als ideale vrouw. Hij zoekt een vrouw die betrouwbaar is en alleen oog voor hem heeft. Matty, heeft namelijk een hekel aan vrouwen die vreemdgaan. 

Jan is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Jan

De 26-jarige Jan is een drukbezet man. Door de week vind je hem op het dak. Hij installeert namelijk zonnepanelen. In het weekend treedt hij regelmatig op als zanger. Jan, is altijd vrolijk en houdt van een feestje. Hij vindt het uiterlijk van een vrouw extreem belangrijk. Daarnaast moet ze ook van gezelligheid houden.

Chevalier is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Chevalier

De 29-jarige Chevalier is het single leven helemaal zat. Hij is toen aan een vrouw in zijn leven. Hij zoekt een knappe vrouw die erg sociaal is. Zijn toekomstige echtgenote moet het wel goed met hem kunnen vinden.

Paul is verleider bij Temptation Island Love of Leave
© Videoland

Paul

De 27-jarige Paul is vaak in zijn eigen sportschool te vinden. Hij is namelijk werkzaam als personal trainer. De vrouwen staan voor deze glade man in de rij. Hij flirt makkelijk met dames en zet gemakkelijk de eerste stap. Naar heel wat scharrels is Paul op zoek naar de ware liefde.

Foto’s © Videoland