Sterren op TV
Dit zijn de prachtige stiefdochters van Chantal Janzen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 21 juni 2023

Dit zijn de prachtige stiefdochters van Chantal Janzen

Zoals veel mensen wel weten is onze vriendin Chantal Janzen getrouwd met succesvol zakenman Marco Geeratz. Voordat Marco getrouwd was met Chantal, had hij een andere vrouw waarmee hij 3 kinderen heeft. Esmee, Isaa en Zion zijn de ‘bonuskinderen’ van Nederlands bekendste en mooiste presentatrice. 

Esmée Geeratz is de stiefdochter van Chantal Janzen
© Instagram
Esmée Geeratz
© Instagram

Inhoudsopgave

Esmée Geeratz is de stiefdochter van Chantal Janzen

De prachtige Esmée Geeratz is de oudste stiefdochter van Chantal Janzen. Qua leeftijd verschillen ze elkaar weinig. Marco, werd voor het eerst vader op 19-jarige leeftijd. Haar echtgenoot Marco Geeratz is nu 50 jaar oud. Hun (stief)dochter is al 31 jaar, Chantal is pas 44 jaar oud.

De knappe stiefdochter van Chantal is getrouwd met Vincent Van den Ende, samen wonen ze in het prachtige Los Angels. 

Esmée Geeratz, heeft haar eigen kledingmerk genaamd ‘Fumée’, daarnaast werkt ze als ‘stylist’ en ‘creative director’. Om haar kledinglijn te promoten, staat ze zelf regelmatig als model op de foto. En we moeten eerlijk zeggen: dat ziet er fantastisch uit!

Vincent is werkzaam als producer, hij helpt wereldsterren aan de juiste beats. De liedjes die hij vorig jaar produceerde hadden 459.100.000.000 streams. Het gaat het stel goed af.

Ook hebben Esmée en Vincent samen een zoon. Ze genieten volop van het leven, en uiteraard van de familievakanties.

Isaa Geeratz is de stiefdochter van Chantal Janzen
© Instagram
Isaa Geeratz
© Instagram

Isaa Geeratz is de stiefdochter van Chantal Janzen

Isaa Geeratz, is de jongste stiefdochter van Chantal Janzen. Ze woont gelukkig nog wel in Nederland, om precies te zijn, in onze hoofdstad.

Ook de jongste dochter van Marco is erg creatief. Ze is werkzaam als ‘freelance stylist en creative’. En dit niet zonder succes. Ze werkte al samen met Monica Geuze.

De inmiddels 26-jarige Isaa heeft zelfs een zootje dat houdt van ijs. Wie de vader is en of hij nog een relatie heeft met Isaa, is ons niet helemaal duidelijk.

Haar afgetrainde lijf deelt ze maar al te graag op haar Instagram-account. Je vindt er meerdere sexy foto’s van de stiefdochter van Chantal Janzen.

Marco Geeratz is de vader van Isaa en Esmée
© Instagram

Marco Geeratz is de vader van Isaa en Esmée

De huidige man van Chantal Janzen is de vader van Isaa en Esmée. Er gingen veel geruchten dat Marco zou zijn vreemdgegaan, het tegendeel is waar. Volgens Chantal en Marco is hij niet vreemdgegaan.

De stiefzoon van Chantal
© Instagram
_Zion Geeratz
© Instagram

De stiefzoon van Chantal

Naast twee dochters, heeft Chantal ook een stiefzoon. De vrouwen onder ons zullen hier blij van worden. Zion Geeratz, is de stiefzoon van Chantal. Hij is echt een familieman. Op Instagram is hij ook razend populair met 52.600 volgers.

De 24-jarige jongeman die woonachtig is in Amsterdam is fan van auto’s. Samen met zijn vader is hij het bedrijf ‘Maturo Competition Cars’ gestart. Ze bouwen en herbouwen unieke rallyauto’s en auto’s voor dagelijks gebruik.