Sterren op TV
Dit zijn de populairste series op dit moment

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 december 2022

Laatst Geüpdatet: 21 december 2022

Dit zijn de populairste series op dit moment

Netflix is een natuurlijk immens populair geworden in de televisiewereld. Het is de thuisbasis van een aantal van de beste en meest originele films en series die beschikbaar zijn. En het is duidelijk dat Netflix niet meer is weg te denken vandaag de dag. Aandelen kopen in Netflix is dan ook niet voor niets erg populair geworden de laatste jaren. Met zoveel geweldige series beschikbaar, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke je moet kijken. Hier is een lijst van de beste Netflix-series die je nu moet kijken.

Inhoudsopgave

1. Stranger Things:

Deze bovennatuurlijke sci-fi serie is uitgegroeid tot een van de meest besproken shows op Netflix. Het volgt een groep kinderen in het stadje Hawkins, Indiana die het mysterie van de Upside Down proberen te ontrafelen. Met spannende plotwendingen en geweldige prestaties van de getalenteerde jonge cast is Stranger Things een must-watch.

2. Orange Is The New Black

Deze bekroonde serie is een dramatische komedie die zich afspeelt in een vrouwengevangenis. Het volgt de levens van een reeks uiteenlopende personages die omgaan met de uitdagingen van het leven achter de tralies. Met meeslepende verhaallijnen en geweldige optredens is Orange Is The New Black een verslavende en boeiende serie.

3. House of Cards

Dit politieke drama volgt de machinaties van politicus Frank Underwood als hij probeert de macht te krijgen in Washington D.C. Met zijn slimme schrijven en geweldige acteerprestaties is House of Cards een geweldige show voor zowel politieke junkies als casual kijkers.

4. Black Mirror

Deze anthologieserie onderzoekt de donkere kant van technologie en hoe deze ons leven beïnvloedt. Elke aflevering is een op zichzelf staand verhaal, met een ander thema en een sterrencast. Black Mirror is uitdagend en soms verontrustend, maar altijd meeslepend.

5. The Crown

Dit historische drama volgt het bewind van koningin Elizabeth II en de gebeurtenissen die de moderne Britse monarchie hebben gevormd. Met prachtige beelden en geweldige prestaties is The Crown een must-watch serie voor iedereen die geïnteresseerd is in de Britse geschiedenis.

Er is nog zoveel meer

Dit zijn slechts enkele van de beste Netflix-series die je nu zou moeten kijken. Met nieuwe series en films die de hele tijd worden toegevoegd, is er altijd iets geweldigs te zien op Netflix. Zoek dus niet alleen een broker om je eerste aandelen te kopen, maar kies ook alvast een paar leuke films of series. Nu vraag jij je vast af; Wat is een broker? Een broker is een handelsplatform via waar je aandelen kunt kopen. Wacht dus niet en grijp je kans. Uiteraard is er naast Netflix ook Videoland voor de liefhebbers!

Kijk ook eens naar Videoland

Videoland biedt een breed scala aan programma’s, waaronder populaire Nederlandse en internationale tv-programma’s, films en documentaires. Het biedt ook originele inhoud, waaronder exclusieve series en films die speciaal voor de dienst zijn geproduceerd. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen opties, waaronder een basispakket met toegang tot de volledige Videoland-bibliotheek, of een premiumpakket met extra functies zoals de mogelijkheid om inhoud in hoge definitie te bekijken of inhoud te downloaden om deze offline te bekijken.