Sterren op TV
Dit zijn de juryleden en de presentator van DNA Singers

Dit zijn de juryleden en de presentator van DNA Singers

DNA Singers is één van de nieuwe programma’s van RTL4. In het programma treden familieleden op van bekende artiesten. Het programma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. Hij is oud-presentator van ‘Wie is de Mol?’. DNA Singers, is overigens niet alleen op televisie te zien, je kunt het ook kijken op Videoland.

In het programma DNA Singers gaan Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema de strijd met elkaar aan. In elke aflevering worden ze bijgestaan door een andere bekende Nederlander. Elk team bestaat dus uit twee Bekende Nederlanders.

Alles over Art Rooijakkers; presentator van DNA Singers

Inhoudsopgave

Alles over Art Rooijakkers; presentator van DNA Singers

Art Rooijakkers heeft in zijn leven al heel wat programma’s gepresenteerd. De 46-jarige presentator presenteerde onder meer ‘Wie is de Mol?’, ‘De zomer draait door’ en ‘Rooijakkers over de Vloer’. Hij is sinds het eerste seizoen van het programma ‘DNA Singers’. De getalenteerde presentator is al enkele tijd samen met Andrea Pleijte

Alles over Jeroen van Koningsbrugge; jurylid DNA Singers

Jeroen van Koningsbrugge, is al jaren te zien op televisie. Hij werd bekend door zijn rol in ‘De Lama’s. Het programma werd 4 jaar uitgezonden door BNN VARA. Dit deed hij onder meer samen met Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer. De Brabander was enkele seizoenen te zien bij ‘Ik hou van Holland’. De 49-jarige Jeroen nam het op tegen Guus Meeuwis.

Alles over Jaap Reesema;  jurylid DNA Singers

Alles over Jaap Reesema;  jurylid DNA Singers

Jaap Reesema, zullen de meeste mensen kennen als winnaar van het programma X-factor. De zanger is al enkele jaren samen met Kim Kötter. Hiervoor had de zanger een relatie met Bo Mulder. Kim en Jaap hebben samen twee kinderen; Muck en Youp. Het stel is zelfs getrouwd. De 38-jarige zanger die geboren is in Deventer kun je kennen van hits als: ‘Alles komt goed’, ‘Nu wij niet meer praten’ en ‘Mijn kleine presidentje’. De afgelopen jaren heeft hij flink aan de weg getimmerd. Hij is nu ook te zien als jurylid bij DNA Singers.