Sterren op TV

Dit zijn de finalisten van Miss Teen Nederland 2023!

Afgelopen maand zijn de Miss Teens van alle 12 provincies gehouden. Op 13 april zijn de stembussen weer opengegaan om jouw mening te delen! Wie moet er de Miss Teen van Nederland worden, en moet Nederland vertegenwoordigen in Miss Teen the World?

Inhoudsopgave

Josje Meertens (Drenthe)

Josje Meertens is 16 jaar en komt uit Gieten. Het is voor haar een enorme ervaring om hieraan mee te doen. Want in de toekomst wilt ze leuke fotoshoots of modeshows lopen!

Elisa Civolli (Flevoland)

Elisa Civolli is 16 jaar en is Miss Teen of Flevoland geworden. Momenteel studeert ze Zorg en Welzijn op het ROC van Flevoland. Na deze opleiding wilt ze graag de opleiding onderwijs assistente worden!

Sophia Lettinga (Friesland)

Sophia Lettinga is 17 jaar oud en woont in Franeker. Sophia werkt bij de Douglas en hoopt in september te beginnen aan de mondzorgkunde opleiding in Groningen!

Janey Descendre (Gelderland)

Janey Descendre is Miss Teen of Gelderland. Ze woont in Apeldoorn en is 17 jaar oud. Momenteel zit ze in haar 2e jaar op een kappersopleiding. Ook is ze in haar vrije tijd veel aan het zingen en dansen!

Niamh Werkhoven (Groningen)

Niamh Werkhoven is Miss Teen of Groningen. Niamh is 18 jaar en studeert momenteel aan de sport academie. In haar vrije tijd is ze onder meer ballet danser.

Lieve Hermans (Limburg)

Lieve is 16 jaar oud en werkt in een kleding winkel als bijbaantje. Momenteel zit ze in 4 VWO. Haar doel is? Andere meiden helpen om sterker in hun schoenen te staan.

Anouck van Heerden (Noord-Brabant)

Anouck van Heerden is 17 jaar en woont in Bavel. Ze is dit schooljaar gestart met de opleiding Sportcummunicatie op Fontys Hogeschool. Ze wilt graag meer leren over haar zelf en zelfverzekerder worden. Dat is haar hoofddoel van de verkiezingen!

Indy Stolp (Noord-Holland)

Indy Stolp is Miss Teen of Noord-Holland geworden. Ze is afkomstig uit Zaandam en is 17 jaar oud. Momenteel volgt ze de dansopleiding Pact+ in Amsterdam.

Mevy Lumamuly (Overijsel)

Mevy Lumamuly is 18 jaar oud en woont in Hellendoorn. Ze volgt de opleiding marketing en communicatie op het Landstede in Raalte. Ze was enorm trots op zichzelf en iedereen die haar steunde toen ze won!

Noa Passon (Utrecht)

Noa Passon is 15 jaar oud en is Miss Teen of Utrecht. Momenteel zit ze in de 3e klas havo op een middelbare school in Amersfoort. In haar vrije tijd is ze veel met familie en vrienden. Regelmatig belt ze met famlie die in Amerika woont!

Demi Lokker (Zeeland)

Demi Lokker is 18 jaar oud en Miss Teen of Zeeland. Ze is geboren en getogen in Middelburg. Momenteel zit ze in haar examenjaar van de opleiding Accountmanager. Hierna wilt ze toegepaste pschologie gaan studeren!

Puck de Vette (Zuid-Holland)

Puck de Vette is Miss Teen of Zuid-Holland. Puck is 17 jaar oud en woont in Oostvoorne. Momenteel zit ze in haar examenjaar van de Havo!