Sterren op TV
Dit zijn de ex-vriendinnen van Gio Latooy

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 december 2022

Laatst Geüpdatet: 18 december 2022

Dit zijn de ex-vriendinnen van Gio Latooy

Jade Anna, Juultje Tieleman en Isa van Dijk zijn de exen van de bekende YouTuber Gio Latooy. De YouTuber die op dit moment aan Krimpen aan den IJssel woont, is al jaren actief op YouTube. Elke dag upload Gio een video om 17:30.

Inhoudsopgave

Juultje Tieleman, de ex-vriendin van Gio Latooy

Juultje Tieleman en Gio hebben in totaal twee jaar een relatie gehad. Ze hadden een relatie vanaf 2016 tot en met 2018. Het eerste half jaar hadden ze hun relatie geheim gehouden. Op 29 juli 2017 uploadde Gio de video ‘Duidelijkheid..’, hierin gaf hij aan dat ze uit elkaar waren. Volgens hem was Juultje te ver gegaan. Op 11 oktober 2017 uploadde hij de video ‘Wij zijn weer samen!’, enkele maanden later gingen ze definitief uit elkaar. 

Isa van Dijk, de ex-vriendin van Gio Latooy

Isa van Dijk heeft één jaar lang een relatie gehad met Gio. Op 23 augustus 2019 uploadde hij de video ‘Stapje terug..’ sinds die dag zijn ze uit elkaar. Isa van Dijk is op dit moment erg actief op haar Instagram-account. Op dit account heeft ze meer dan een kwart miljoen volgers.

Jade Anna is de kersverse ex van Gio Latooy

Sinds 8 december 2022 zijn Jade Anne en Gio Latooy uit elkaar. Beide deelden ze dit op hun social media kanalen. Ze hadden een relatie sinds februari 2021, hiervoor waren ze al langer met elkaar bezig. Met haar 889.000 volgers op Instagram is ze zeker geen onbekende. Het YouTube kanaal RoddelPraat, bracht al eerder naar buiten dat ze uit elkaar waren.

Gio Latooy, zal volgens hen vreemd zijn gegaan met Danique Hosmar. Later, we bekend dat Jade Anna vreemd is gegaan met Sem van Dijk. Sem van Dijk, heeft op dit moment een relatie met Charissa Elize Bellamorae Hendriks Alarasi, dat lees je in dit artikel.

Foto: ©https://www.instagram.com/gio/