Sterren op TV
Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9 deelnemers

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 april 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dit zijn de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9

Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9 is vanaf zondag 14 mei vanaf 22:00 te zien op MTV. Inmiddels is het ook bekend welke 8 singles meedoen aan het programma. Janey, Dylan, Michelle, Joey, Jonna , Giorgina, Ellen en Marc-Junior zijn de singles die meedoen aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’.

Inhoudsopgave

Ex On The Beach Double Dutch  seizoen 9

Als vaste kijkers van Ex On The Beach Double Dutch hopen we dat seizoen 9 net zo’n groot succes wordt als seizoen 8. Ook tijdens dit seizoen worden er veel verschillende deelnemers en exen weggestemd. Vorig jaar werd Tcheutche weggestemd. Volgens MTV zelf wordt dit het beste seizoen ooit

Janey doet mee aan Ex On The BeachDouble Dutch   seizoen 9
© Instagram
Janey ex on the beach double dutch
© Instagram

Janey doet mee aan Ex On The BeachDouble Dutch   seizoen 9

De bloedmooie Janey doet mee aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze is een mooie verschijning met haar blonde haar. Op haar Instagram-account deelt de twintiger prachtige foto’s. Janey, gaat meerdere keren per jaar op vakantie. Het liefst gaat ze elk weekend naar een festival toe. 

De afgelopen jaren ging ze al naar onder meer: Mysterland en Awakenings. Deze bloedmooie dame heeft een leger aan exen. Ze gaat dit seizoen sowieso voor veel drama zorgen.

Dylan van der Wal doet mee  aan Ex On The Beach Double Dutch  seizoen 9
© Instagram
Dylan Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Dylan van der Wal doet mee  aan Ex On The Beach Double Dutch  seizoen 9

Dylan van der Wal, is één van de Belgische deelnemers aan dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Hij is goed bevriend met Dusty Tacions die meedeed aan ‘Ex On The Beach seizoen 7’.  

De 22-jarige Dylan van der Wal komt uit Oostende, een dorp in West-Vlaanderen. Dylan, sport elke dag, hij gaat het liefst naar de sportschool, maar loopt ook regelmatig hard. Daarnaast let hij goed op zijn eten waardoor de jongeman een atletisch figuur heeft.

Michelle doet mee aan Ex On The Beach seizoen 9
© Instagram

Michelle doet mee aan Ex On The Beach seizoen 9

De 20-jarige Michelle uit Rotterdam is de jongste deelneemster aan dit seizoen van Ex On The Beach.  Deze pittige dame gaat nog voor veel spektakel zorgen. De knappe Michelle is erg actief op TikTok.

Joey  doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch   seizoen 9
© Instagram

Joey  doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch   seizoen 9

De gespierde Joey doet mee aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’. Hij houdt van het luxe leven. Met zijn vrienden is hij elk weekend in de club te vinden. Dan geven ze op een avond gemakkelijk 300 euro uit. De twintiger wil maar wat graag gezien worden. Joey, is goed bevriend met MoBicep en Frenkie.

Jonna doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch  seizoen 9

De getatoeëerde Jonna is één van de deelnemers van ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’. Deze DJ in hart en nieren houdt wel van een feestje. Nadat Jonna gedraaid heeft, neemt hij regelmatig een prachtige vrouw mee naar huis. Ook Jonna heeft tientallen exen. Deze gaan tijdens dit seizoen zorgen voor veel drama. 

Giorgina doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch  seizoen 9
© Instagram
Giorgina is de eerste transgender die meedoet aan Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Giorgina doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch  seizoen 9

Giorgina, is de eerste transgender die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze werd geboren als man, ze gaat nu door het leven als vrouw. We kunnen wel zeggen; haar transformatie is goed gelukt. Ze krijgt veel aandacht van mannen, die weten meestal niet dat ze transgender is. Ook op Instagram is Giorgina erg populair. Ze heeft al bijna 20.000  volgers.

Ellen doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram
Ellen is de mooiste deelneemster aan Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9
© Instagram

Ellen doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9

De bloedmooie Ellen doet mee aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’. Wat ons betreft is deze prachtige blondine de mooiste deelnemer aan dit seizoen van het programma.  Ellen, woont al meer dan een jaar in het Portugese Lissabon. Ze lijkt het hier volop naar haar zin te hebben.

Marc-Junior doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9

Marc-Junior is een andere deelnemer die meedoet aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. Er ontstond veel commotie over de foto die MTV deelde. Ze maakte zelf de deelnemers bekend, de foto van Marc-Junior was wel heel lelijk volgens de volgers van het populaire programma. Toch, verwachten we dat Marc-Junior één van de smaakmakers wordt van dit seizoen.

Foto © MTV Nederland