Sterren op TV
Dit zijn de deelneemsters van echte meisjes in de Jungle

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 25 februari 2023

Dit zijn de deelneemsters van echte meisjes in de Jungle

Gaby Blaaser, Lousia Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah doen mee aan ‘echte meisje in de Jungle’. Het populaire programma is te zien op videoland.

Inhoudsopgave

Gaby Blaaser doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Gaby Blaaser, is misschien wel de bekendste deelnemer aan ‘Echte meisjes in de Jungle 2023’. De prachtige blondine die geboren is in onze hoofdstad staat al heel 2023 volop in de belangstelling. Zo deed ze onder meer mee aan de ‘Bachelorette’. Je kunt haar ook kennen van Instagram, haar modellenwerk of als presentatrice.  Gaby, is een gewaagd tegenstander van de andere deelneemsters.

 Louisa Janssen doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Louisa Janssen, werd bekend door haar deelname aan Idols. Ze deed in 2003 voor het eerst mee als man aan dit programma. In 2006 was ze te in het NPO-programma ‘Man bijt hond’. De man die toen nog op het woonwagenkamp woonde, vertelde openhartig in het programma om liever als vrouw door het leven te gaan. 5 jaar later onderging ze een geslachtsoperatie. Louisa Janssen, gaat sinds 2011 als vrouw door het leven.

 Diva Maria doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Diva Maria, is wat ons betreft de allermooiste verschijning die meedoet aan dit programma. De pas 24-jarige Diva is een ware hit op Instagram. En dat snappen we wel. Ze ziet er namelijk fantastisch uit! Diva Maria – die meedoet aan het programma ‘echte meisjes in de Jungle’ – gaat het liefst op vakantie. Op haar Instagram-account zien we veel vakantiefoto’s.

Janice Blok doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Ook Janice Blok mag er wat ons betreft wezen. Haar echte fans zullen haar kennen van haar deelname aan X-factor.  Daarnaast is ze een beroemdheid op Instagram, Facebook, TikTok en YouTube. De knappe dame had zelfs één jaar lang haar eigen podcast. Hier stopte ze ondanks mee. Het modepopje houdt van beauty & fashion. 

Michella Kox doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Michella Kox, is een bekende televisiepersoonlijkheid die voor haar deelname aan dit programma, al in verschillende programma’s verscheen. Ze was onder meer te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland. De schoonheid staat maar al te graag in de belangstelling. Michella Kox, is een pittige dame, dat weet ook haar vriend Richard Wouters. Ze trouwde in 2015, gingen drie jaar later uit elkaar, en zijn nu weer samen.

Lena doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Lena, is het schoolvoorbeeld van een echte realityster. De meeste mensen zullen haar kennen van haar deelnames aan Ex On The Beach Double Dutch.  Richard Talu, de ex-vriend van Lena, kwam voor haar het strand op lopen. Hier schreven we jaren geleden al een artikel over. In het ALL Stars-seizoen van het programma bleek ze smoorverliefd te zijn op Elias Giannoccaro. Ook deelde ze de lakens met Harrie Snijders, ook bekend van Ex on The Beach. Lena, staat bekend als een pittige dame, waar ze is, gebeurt wat. Dat zien we ook zeker terug in ‘Echte meisjes in de Jungle 2023’.

Jill Goede doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Jill Goede, doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023. Ze werd bekend doordat ze meedeed aan Big brother 2021. Dit seizoen van het realityprogramma wist de knappe ex-blondine zelfs te winnen. Jill, had haar hele leven blond haar, nu gaat zij als brunette door het leven. Ze heeft al een half jaar een relatie met Leroy de Rouw die ook meedeed aan Big Brother. Nadat het seizoen van ‘echte meisjes in de Jungle’ was afgelopen, was Jil blij om weer in Nederland te zijn. Ze is namelijk kilo’s afgevallen. 

Kelly Heruer doet mee aan echte meisjes in de Jungle 2023

Kelly Heruer, is een geboren realityster. Ze heeft namelijk al meegedaan aan verschillende reality programma’s. Ze deed onder meer mee aan ‘A Star is Born’. Ook op de socials is ze zeker geen onbekende. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk 70.000 volgers. Kelly, heeft op dit moment een relatie met Jethro Galung, hij werkt als DJ.

 Fabiola doet mee aan echte meisje in de Jungle 2023

Fabiola Volkers, is misschien wel de bekendste deelneemsters aan ‘Echte meisjes in de Jungle 2023’. De knappe Fabiola kennen de meeste mensen als influencer. Ze deed ooit mee aan Temptation Island, en verdient nu bakken met geld met OnlyFans. Facebook, was niet zo blij met de content die ze deelde op Instagram, vandaar dat ze van het platform verwijderd is.

 Annebel Visscher doet mee aan echte meisje in de Jungle 2023

Annebel Visscher is vol velen geen onbekende. Ze is werkelijk actief op elk social media platform. De knappe blondine is vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast deelt ze haar leven op Instagram, Facebook, TikTok en YouTube. Wat ons betreft is Annebel Visscher één van de mooiste deelneemsters van het programma.

Channah doet mee aan echte meisje in de Jungle 2023

Channah Koerten, zullen de meeste mensen kennen van haar deelname aan reality-programma Ex On The Beach Double Dutch. Zelf deed ze mee aan het derde seizoen van dit programma. Ze deed mee aan het programma met haar ex-geliefde Quentin Jarret. Met hem heeft ze twee kinderen.