Sterren op TV
Dit is de vriendin van Sem van Dijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 december 2022

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Dit is de vriendin van Sem van Dijk

De meeste mensen kennen Sem van Dijk als zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Op het Instagram-account van Sem van Dijk zien we dat hij dolgelukkig is met  Charissa Elize Bellamorae Hendriks Alarasi. Ondanks de lange naam, ziet ze er prachtig uit. Charissa, woont in Amsterdam en Ibiza. Ze werkt op dit moment voor verschillende modellenbureaus. EN dat snappen we wel. De zoon van Wendy van Dijk heeft een prachtige vriendin.

Lees ook: Daan Hoogervorst is de vriend van Robbert Rodenburg

De zoon van Wendy van Dijk

Sem van Dijk is de zoon van Wendy van Dijk, één van de bekendste presentatrice van Nederland. Op 10 februari 2003 zette Wendy, Sem op de wereld. Zij had toen nog een relatie met presentator Xander de Buisonjé. Wendy, heeft nu een relatie met Erland Galjaard. Hij is oud-programmadirecteur BIJ RTL Nederland. Erland en Wendy trouwde op feesteiland Ibiza.  

Lees ook: Nicolette van Dam is de vrouw van Bas Smit

De carrière van Sem van Dijk

Met twee vermogende ouders was het voor Sem vrij gemakkelijk om carrière te maken. De zoon van Wendy van Dijk is druk bezig met zijn muziekcarrière. Hij heeft een contract getekend bij  Nathan Moszkowicz, de zoon van Bram Moszkowicz. Naast hij veel met muziek bezig is, is hij ook regelmatig te vinden in de gym, hier kickbokst hij vaak.

Lees ook: Roeland Beelen de vriendin van Jada Borsato