Sterren op TV
Dit is de vriendin van Robbie van de Graaf

Dit is de vriendin van Robbie van de Graaf

Jamie Dekker, is de nieuwe vriendin van YouTuber Robbie van de Graaf. Het stel is al meer dan 5 jaar samen. Ze kregen in 2018 een relatie. Jamie en Robbie kregen begin 2018 een relatie. Hij had toen nog een stuk minder abonnees op zijn YouTube-kanaal.

Jamie Dekker is de vriendin van Robbie
© Instagram

Inhoudsopgave

Jamie Dekker is de vriendin van Robbie

De vriendin van Robbie is op dit moment 23 jaar oud. Ze komt – hoe kan het ook anders – uit het Brabantse Eindhoven. Jamie, volgt de opleiding ‘Sport communicatie’ aan de Fontys Hogeschool. De 23-jarige Jamie loopt stage bij PSV. Daarnaast werkt ze parttime bij ‘Opvallers’, dat is een online marketingbureau. 

De vakanties van Jamie en Robbie
© Instagram

De vakanties van Jamie en Robbie

Omdat Robbie en zijn Jamie al 5 jaar samen zijn, hebben ze samen al verschillende landen bezocht. Zo zijn ze al samen geweest in Londen, Valencia, Gran Canaria, Rhodos, Zakynthos, Praag, Curaçao, Kopenhagen, Rome, Barcelona, Madrid, Parijs en Porto. Ze vinden het dus heerlijk om met elkaar op vakantie te gaan.

Robbie van de Graaf zijn YouTube-kanaal
© Instagram

Zijn YouTube-kanaal

De Brabantse Robbie heeft op zijn YouTube-kanaal 521.000 abonnees. De Brabantse Robbie uploadde zijn eerste video op 2 maart. Een paar dagen eerder maakte hij het YouTube-kanaal aan. In totaal zijn al zijn video’s méér dan 170.000.000 keer bekeken. Met het geld wat hij hiermee verdiende kocht hij in 2022 zijn eigen huis.

De nieuwe auto van Robbie

Eind 2021 kocht de YouTuber een nieuwe auto; een prachtige mat grijze Audi RS3. Financiële gaat het voor de wind met de YouTuber. Wellicht is het binnenkort tijd voor weer een nieuwe auto?

Zijn lengte 

De YouTuber maakte in zijn eigen video zijn lengte bekendgemaakt. In verschillende video’s van YouTube-kanaal ‘De Bankzitters’, maken zijn vrienden hem belachelijk met zijn lengte. Zo klein is de Brabander helemaal niet. Hij is 1,76 meter, dat is langer dan de meeste mensen denken.

Bankzitters
© Instagram

De Bankzitters

Robbie van de Graaf, is één van de vijf leden van ‘De Bankzitters’. Koen van Heerst, Milo ter Reegen, Matthyas Het Lam en Raoul de Graaf zijn de andere leden die behoren tot deze groep. De groep heeft een eigen YouTube-kanaal, ze hebben zelfs 2 jaar samengewoond. Op hun YouTube-kanaal uploaden ze elke week 1 video. Het kanaal is één van de populairste kanalen in Nederland. Bijna alle video’s worden meer dan 500.000 keer bekeken.

Lees ook: Alles over Juultje Tieleman